Lisa's Choice Bruinbrood Mix van Haver

Lisa's Choice Bruinbrood Mix van Haver 450 gram

100% Glutenvrije en biologische mix om eenvoudig een heerlijk bruin brood van te bakken. Daarnaast bevat het maar liefst 44% haver, waardoor het ook boordevol vezels zit.

Hoe te gebruiken?

Zelf toe te voegen: gist (droge minimaal. 14 tot 15 gram), 380 gram lauw water (u kunt eventueel 20 gram water vervangen door ei voor een wat lichter, smeuïger brood), 40 gram zonnebloemolie of olijfolie, ook nodig: bakvorm met ± 1000 ml inhoud bekleed met bakpapier, of broodbak machine met een glutenvrij programma.

Bereiding oven:
1. Los de gist op in het lauwe water in een mengkom (als je ei wil toevoegen kan je het best 380 gr water gebruiken).
2. Doe de meelmix in een mengkom (en evt. een ei), alles gedurende ± 3 min goed kneden/mixen , voeg tijdens het kneden het gist-water mengsel en de zonnebloemolie of olijfolie toe en kneed/mix goed door.
3. Giet nu het deeg in een bakvorm bekleed met bakpapier en dek het af met een theedoek of laat het rijzen in de oven op 30 graden (zonder de oven open te doen doorgaan met afbakken).
4. Laat het deeg ± 30-40 min rijzen op een warme plek en verwarm de over voor op 180/190 graden ( als u het deeg laat rijzen in de oven deze niet voorverwarmen maar gewoon doorgaan met afbakken).
5. ± 40 min afbakken in de oven.

Bereiding broodbakmachine:
1. Doe de mix in de broodbakmachinevorm, en los ondertussen de gist in lauw water op.
2. Stel vervolgens de broodbakmachine in op het gluten vrije bakprogramma (meestal ± 3 uur), voeg het gist-water -olie en eventueel ei mengsel toe en zet de machine aan.


Deprecated: Function money_format() is deprecated in /home/speurmachi/domains/speurmachine.nl/public_html/components/com_datafeeds/views/items/tmpl/default_full.php on line 32

€ 4.19

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Lisa's Choice Broodmix
Product