Farabella Spirali

Farabella Spirali 340 gram

Een Italiaanse pasta, geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, is een ware uitvinding en het resultaat van echt vakmanschap. De pasta is samengesteld uit mineraalwater, maïs en rijst en is biologisch gecertificeerd.

Bereidingswijze

1. Breng een grote pan met water aan de kook: gebruik niet minder dan 3 liter water voor 500 gram pasta.
2. Voeg als het begint te koken ongeveer 5 gram keukenzout toe voor elke liter water, doe de pasta erin en verhoog het vuur om de temperatuur te compenseren.
3. Roer voorzichtig en kook gedurende 7 minuten of totdat de gewenste mate van zachtheid is bereikt.
4. Giet de pasta na het koken af en serveer direct.


Deprecated: Function money_format() is deprecated in /home/speurmachi/domains/speurmachine.nl/public_html/components/com_datafeeds/views/items/tmpl/default_full.php on line 32

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Farabella Diner
Product