XXL houten dobbelsteen geel

XXL houten dobbelsteen geel. Afmeting dobbelsteen: 5 x 5 x 5 cm. Materiaal: hout.

€ 1.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Servo Ader [1x Open einde 1x Open einde] 5 m 3 x 0.17 mm² Verdraaid Reely

Servo Ader [1x Open einde - 1x Open einde] 5 m 3 x 0.17 mm² Verdraaid Reely

€ 3.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Metalen plaat I am not perfect but incredible

Metalen muurplaat incredible 30 x 40 cm. Grote decoratie plaat voor aan de muur met de komische tekst: I am not perfect. But parts of me are incredible. De wanddecoratie is ongeveer 30 x 40 cm en is gemaakt van metaal.

€ 13.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Polar Sporthorloge M430 Zwart

De Polar M430 is een waterdicht GPS sporthorloge met ingebouwde hartslagmeting, geavanceerde trainingsfuncties en 24/7 activiteitsmeting. Dit horloge biedt topkwaliteit voor hardlopers die meer willen. De Polar M430 houdt je snelheid, afstand en hoogte bij. Na het hardlopen kun je je route bekijken in Polar Flow. Wanneer het GPS-signaal niet beschikbaar is, meet de Polar M430 de snelheid en afstand aan de hand van polsbewegingen. Bekijk hoe je loopprestaties zich ontwikkelen via de running index. Met de Polar Fitness Test met optische hartslagmeting kun je op elk moment en overal ook je conditie testen, zonder banden.

€ 229.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Abus Slot Tresor Zwart

De combinatie van een frameslot met een aanvullende ketting is een prima keuze om uw fiets te beschermen. Op basis van zijn flexibiliteit biedt de combinatie van een frameslot met een aanvullende ketting een hoog gebruiksgemak en daarnaast veel mogelijkheden om de fiets aan vaststaande voorwerpen vast te maken. Een fiets die ergens aan bevestigd is, kan niet zomaar opgetild en meegenomen worden. Een enorm voordeel op veiligheidsgebied.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Procab CLA834 XLR male naar Terminal block, 3 polig, 1.0 meter

Deze kabel met klemmenblok is speciaal ontworpen om het gemakkelijker te installeren en te doen racks complexe installaties sneller. Uitgerust met een plastic handvat voor het eenvoudig aansluiten en loskoppelen, deze signaalkabel over 2 x XLR male connector naar 2 x Terminal Block (3-polige Terminal blok met 3.81mm pitch). Deze kabel kan worden gebruikt voor het aansluiten van een gebalanceerde line in of out op de volgende AUDAC apparaten: MTX Series, M2, DPA 616, LX503 MKII, SX408A en de AUDAC COM-serie.

Specificatie:

  • Type kabel: Balanced line kabel
  • Binnenste geleider: BC 10 x0,12 mm
  • Binnenste geleider doorsnede: 0,12 mm²
  • Isolatie: Schuim PE ø 1,0 mm
  • Isolatie kleur: rood / wit
  • Aantal geleiders: 2x2
  • Buitenmantel kleur: Black
  • Buitenmantel Afmetingen: 2 x ø 4.0 mm (4 x 8mm)

Op dit product heeft u alleen garantie op fabrieksfouten.

€ 16.50

Klik hier voor meer informatie...

Product