10 minuten zandloper 15 cm

Glazen zandloper wit 10 minuten. Zandloper van glas met een looptijd van 10 minuten en wit zand. Ideaal om de speeltijd bij te houden. De glazen zandloper is ongeveer 15 cm hoog en heeft een diameter van 5 cm.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Stofzuigerzakken Electrolux UltraSilencer (slang compleet, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Electrolux UltraSilencer (slang compleet, eigen merk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pirelli Neopreen kabel 3x1.5mm2, rol 100 meter

Kwalitatieve Neopreen kabel van Pirelli.

Deze zwarte kabel heeft drie aders van 1,5mm2 en een lange levensduur. De kabel wordt geleverd op een rol van honderd meter en is op iedere gewenste lengte af te knippen.

SPECIFICATIES:

  • Pirelli Neopreen kabel
  • 3 aders van 1,5mm2
  • Lengte: 100 meter (op rol)

€ 256.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stroomtang, Multimeter Beha Amprobe ACD 50NAV CAT III 1000 V, CAT IV 600 V DAkkS

De stroomtang Amprobe Navigator is uitgerust met talrijke diagnosefuncties, onder andere om de draaiveldrichting te bepalen, net als het vermogen en de vermogensfactor, de totale vervormings...

€ 369.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Veiligheidsvlies

Veiligheidsvlies Polyesterdoek met een kwaliteit van 200 gram/m2. Prima te gebruiken als ondertapijt voor alle soorten vijverfolie. Dit voorkomt worteldoorgroei en beschadiging van de vijverfolie door puin en dergelijke. Uitvoering: Breedte mate...

€ 3.35

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pedigree Dentaflex Maxi Hondenvoer

Pedigree Dentaflex Maxi - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Pedigree Dentaflex is speciaal ontwikkeld voor een extra grondige gebitsreiniging bij je hond. Geef je hond twee keer per week Dentaflex om de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen waar dit het belangrijkst is; namelijk langs de tandvleesrand. Dankzij de speciale structuur die om de tanden heen buigt wordt het gebit van je hond diepgaand gereinigd. Door de unieke granenmix heeft je hond hier langdurig kauwplezier van! . Alle Pedigree voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 2.49

Klik hier voor meer informatie...

Product