8 minuten zandloper 10 cm

Glazen zandloper wit 8 minuten. Zandloper van glas met een looptijd van 8 minuten en wit zand. Ideaal om de speeltijd bij te houden. De glazen zandloper is ongeveer 10 cm hoog en heeft een diameter van 5 cm.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Huisnummers aluminium rond 7

Huisnummers aluminium rond Deze aluminium huisnummers geven uw voorgevel of brievenbus een moderne uitstraling. De cijfers zijn op te hangen zonder dat u de schroeven ziet zitten. U kunt jarenlang van de producten gebruik maken, de cijfers zijn namel...

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

DAP LED Minilight XLR met witte leds

Bij het bedienen van je apparatuur heb je niet altijd voldoende licht. Daarom heeft DAP deze compacte Minilight op de markt gebracht. Deze Minilight is uitgerust met 4 witte leds en biedt voldoende lichtopbrengst om goed te kunnen zien wat je aan het doen bent. Dankzij de flexibele zwanenhals is deze Minilight alle kanten op te draaien.

Deze Minilight beschikt over een 3-polige XLR connector en is in een mengpaneel met een XLR voeding te pluggen.

SPECIFICATIES:

  • Minilight
  • 4 witte leds
  • Flexibele zwanenhals (30 centimeter)
  • 3 polige XLR connector (male)
  • Voltage: 12 Volt
  • Vermogen: 5 Watt

€ 37.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Royal Robbins Short Convoy Utility voor heren Zandbruin

Royal Robbins maakt duurzame en klassieke outdoorkledij voor iedereen die de diversiteit van onze Aarde hoog in het vaandel draagt. Deze moderne uitvoeringen van klassieke outdoortoppers zijn flexibel, sneldrogend, pakbaar maar vooral zeer aangenaam om aan te doen. Royal Robbins staat voor een hoogwaardige kleren in mooie, door de natuur geïnspireerde kleuren. Ideaal voor buiten, op kantoor, op een vliegtuig of tijdens een etentje: Royal Robbins is letterlijk van alle markten thuis.

€ 25.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Halloween masker horror clown met kaal hoofd

Halloween masker horror clown met kaal hoofd. Latex horror clowns masker met een kale kop. Dit masker is geschikt voor volwassenen.

€ 13.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Superfish Fluo Coral 21x14x6.5 cm Roze

Superfish Fluo Coral 21x14x6.5 cm Roze direct bestellen in onze webshop! FLUO Decoraties Grappig fluorescerende ornamenten, gemaakt van hoogwaardig, niet giftig siliconen. Deze zachte, flexibele, kleurrijke decoraties bewegen op een natuurlijke wijze door de waterstroom. Zij worden met een sterke zuignap bevestigd aan de aquariumbodem. Door het gebruik van een blauw licht, gloeien de decoraties op in het donker, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat.. Alle Superfish voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 11.99

Klik hier voor meer informatie...

Product