American red cups Beer Pong

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier of drank. Is het balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en 6 balletjes. Geniet van het spelen van dit spel, maar doe het met mate!

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

BeamZ compacte LED Spot FlatPAR met 186 LED's en DMX

Compacte LED Spot FlatPAR met 186 LED's en DMX van BeamZ. Een betaalbare LED spot welke in geen enkele installatie mag ontbreken. De LED spot is voorzien van maar liefst 186 heldere LED's in de kleuren rood, groen, blauw en wit met een hoge lichtintensiteit. Door deze kleuren te mengen kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden. Door de witte LED's is het ook mogelijk om pastel kleuren te maken. De behuizing is enorm compact waardoor deze LED spot in elk interieur gebruikt kan worden. Ook voor de mobiele DJ is deze LED spot een welkome toevoeging vanwege zijn kleine afmetingen.

Deze compacte LED Spot FlatPAR met 186 LED's en DMX van BeamZ kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo is het mogelijk om de ingebouwde programma's te gebruiken waarbij de LED spot volledig zelfstandig kan werken. Ook is er een mogelijkheid om de LED spot muziekgestuurd te gebruiken. Wil je meer controle? Geen probleem! Want deze LED spot kan ook via DMX (7 kanalen) worden aangestuurd. Dit maakt deze compacte LED Spot FlatPAR met 186 LED's en DMX van BeamZ geschikt voor iedereen en elk gebruik.

De FlatPAR LED spot wordt geleverd incl. 2 beugels waarmee het mogelijk is om de spot op te hangen of stevig op de vloer te plaatsen. Voor eenvoudige installatie kunnen meerdere LED spots met elkaar gekoppeld worden. Niet alleen voor DMX of master/slave gebruik, maar ook de stroomvoorziening kan via een IEC kabel doorgekoppeld worden. Ideaal dus voor een snelle montage of installatie.

Welke toepassing je ook hebt, met deze compacte LED Spot FlatPAR met 186 LED's en DMX van BeamZ zit je altijd goed!

Kenmerken

186 heldere LED's van 10mmØ met een hoge lichtintensiteit. Kan zelfstandig werken d.m.v. ingebouwde programma's of muziekbesturing. Aansturing via DMX, 7 kanalen. Menu met LED display. Electronisch dimbaar van 0 - 100%. Dubbele beugel kan ook als vloerstandaard gebruikt worden. Units kunnen eenvoudig gekoppeld worden (zowel stroom als DMX). Energiebesparend door LED technologie. Koeling d.m.v. ventilator.

Specificaties

Aantal LED's: 186 (42x rood, 42x groen, 42x blauw en 60x wit). Aantal DMX kanalen: 7. DMX aansluiting: 3 polig XLR. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Verbruik: 45W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 218 x 218 72mm. Gewicht 1,1kg.

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Coolfit harmonica schaduwdoek zand 3.7 x 5.0 meter

Coolfit harmonica schaduwdoek zand Het Coolfit harmonica schaduwdoek zand is een prachtig schaduwdoek met een innovatief ontwerp. Het schaduwdoek is voorzien van een ingenieus katrollensysteem waarmee u het schaduwdoek eenvoudig in- en uit kunt rolle...

€ 669.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Parkside PNTS 30 4(E) (ketelfilter, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Parkside PNTS 30/4(E) (ketelfilter, eigen merk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk Bravo Special (telescoopbuis aluminium, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk Bravo Special (telescoopbuis aluminium, eigen merk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Canon EW 60C Tegenlichtkap

Canon EW-60C Tegenlichtkap

€ 14.99

Klik hier voor meer informatie...

Product