Oud Hollands spel hoefijzers gooien 1x hoefijzer

Hoefijzerspel metalen hoefijzer 1x. Metalen hoefijzer voor het spelen van het oud Hollandse spel hoefijzer werpen. Het platte hoefijzer heeft geen teen- of zijlippen en heeft een gewicht van ongeveer 150 gram. Bevestigings-/ophangmaterialen niet meegeleverd. Materiaal: metaal/zink. Formaat: ca. 13 cm lang, 1,6 cm breed en 0,5 cm dik.

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

EcoSouLife Beker met Deksel Groen

Drink je koffie voortaan on-the-go met de eco-vriendelijke beker van EcoSouLife.

€ 6.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jack Wolfskin Jas Exolight Base voor dames Violet

Als het winterseizoen begint, telt voor jou nog maar één ding: snel de berg op voor volop sneeuwpret - afdaling, langlaufen of een sneeuwschoentocht, de EXOLIGHT BASE is zo veelzijdig als jouw winteractiviteiten. Tegen arctische temperaturen en ijskoude wind beschermt je MICROGUARD MAXLOFT, onze innovatieve wattering, die je warmhoudt en daarbij nauwelijks iets weegt. En TEXAPORE SNOW is de beste bescherming tegen de elementen, die regen, sneeuw en koude wind tegenhoudt. We hebben het robuuste hardshell-materiaal ontwikkeld voor veel beweging. Daarom is het elastisch in elke richting en heeft een aangenaam zachte grip. Logisch dat je het op intens actieve dagen in de sneeuw ook behoorlijk warm krijgt. Via de ritssluitingen onder de armen kun je onderweg snel even ventileren. Ook aan een skipaszakje, sneeuwvang en RECCO-chip hebben we gedacht. En via speciale lussen maak je het jack vast aan de bijpassende skibroek .

€ 269.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Bruynzeel viltstiften, etui met 12 stuks

Inkt is op waterbasis en super uitwasbaar. Droogt niet uit. Combineert de digitale wereld met offline kleuren met de Bruynzeel App. Zeer kwalitatief. In een plastic etui.
12 stiften

€ 1.82

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Strijkfolie Oracover 21 022 002 (l x b) 2000 mm x 600 mm Lichtrood

Strijkfolie Oracover 21-022-002 (l x b) 2000 mm x 600 mm Lichtrood

€ 23.49

Klik hier voor meer informatie...

Product