Feestspelletjes flesje draaien

Flesje draaien drankspel. Een vernieuwde en leukere versie van het welbekende flesje draaien. Bij deze versie wordt er alleen niet gekust maar wordt er onder andere truth or dare gespeeld, YMCA gedanst en nog veel meer andere leuke opdrachten!

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Knipperlicht Vespa Primavera Sprint links achter 642652

Strak origineel knipperlicht voor uw trouwe Vespa Primavera of Sprint!

Een prachtig knipperlicht voor uw Vespa Primavera / Sprint.

Naast functionaliteit biedt dit knipperlicht ook design. Een goed achterlicht en dus knipperlicht is cruciaal voor uw veiligheid. Indien u gaat rijden met uw Vespa Primavera of Sprint is het van groot belang dat u goed zichtbaar bent voor achteropkomend verkeer. U krijgt dus een uitstekend knipperlicht voor een gunstige prijs. Tevens is het verplicht om een rood gevend achterlicht te hebben. Dit betekent niet dat het glas van uw achterlicht roodkleurig moet zijn maar dat de lichtbron goed zichtbaar rood licht moet uitstoten. Over dit knipperlicht voor de Vespa Primavera en/of Sprint. - Origineel Vespa product dus de perfecte pasvorm. - Uiteraard de hoge Vespa kwaliteit! - Gemakkelijke montage. - Gunstig geprijsd. - Knipperlicht voor links achter.

De montage van dit knipperlicht op uw Vespa Primavera of Sprint

De montage van een knipperlicht kan soms een gedoe zijn maar dat valt in dit geval wel mee. Dit omdat het een origineel Vespa product is dus de pasvorm is perfect. Wij hebben voor uw gemak een montagevideo gemaakt en deze onder dit artikel geplaatst. De video is niet van dit specifieke knipperlicht maar de video zal u wel een heel eind op weg helpen. Mocht het toch niet lukken met behulp van deze video kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen. Wij helpen u graag!

€ 35.80

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas X 15.3 FG AG Voetbalschoen Senior

In deze adidas voetbalschoen voor heren schud je je tegenstander goed wakker met je onvoorspelbare acties. Ze hebben een nauwsluitend bovenwerk van mesh met een opvallende look en een middenvoetframe voor stabiliteit. Inclusief de nieuwe X-CLAW noppenconfiguratie die ongeremde versnelling biedt op kunstgras en stevige ondergronden.

- Zacht, nauwsluitend bovenwerk van tweekleurig ventilerend mesh
- Bedrukte synthetische voering voor een stevige lockdown-pasvorm en comfort bij het aantrekken
- Versterkt middenvoetframe voor wedstrijdbeslissende stabiliteit
- X-CLAW: revolutionaire klauwnoppen helpen je bij onverwachte bewegingen en niet te stoppen versnelling
- Loopzool geschikt voor stevige ondergronden en kunstgras

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tanktop met vlag Turkey print

Witte tanktop met de vlag van Turkije. Kwaliteit: 165 grams. Materiaal: 100% katoen. De hals en arm openingen zijn afgewerkt met bijpassende bies. Rondgebreid en dubbel doorgestikt. De tanktop mag maximaal op 40 graden gewassen worden en mag niet worden gestreken in verband met de landen opdruk.

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Overhemd geel met rouches heren

Rouches blouse geel heren. Luxe blouse met rouches voor heren. De blouse met rouches is gemaakt van polyester en is verkrijgbaar in verschillende maten.

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Revell 1 72 DC 4 Balair Iceland Airways

Revell DC4 Balair / Iceland Airways in 1 op 72 schaal. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf (09, 57, 83, 84, 89, 90, 99, 301, 350, 371) en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Revell DC-4 Balair / Iceland Airways 

- Schaal: 1:114
- Aantal onderdelen: 356 

Benodigdheden

- Verf
- Lijm 

€ 49.99

Klik hier voor meer informatie...

Product