Beer Pong set 24 delig

Deze beerpongset bestaat uit 12 plastic bekers met 12 balletjes. Bij Beer Pong moeten de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier of drank. Is het balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg drinken.

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Colop stempel met voucher systeem Printer Printer 40, max. 6 regels, voor Nederland, ft 59 x 23 mm

Met voucher waarmee u snel en eenvoudig het tekstplaatje kunt bestellen. Met automatische beïnkting. Gepatenteerd frame ontwerp voor de hoogste kwaliteit en aangenaam stempelgeluid. XXL index venster voor hoogwaardige personalisatiemogenlijkheden. Transparante behuizing voor een perfecte afdrukpositie bepaling. Zelfinktende stempel met niet zichtbaar inktkussen, het inktkussen is verbeterd en compatibel met de vorige versie. Eén stempel ? vier imagecard ontwerpen. Verwijderde beschermfilm met raster op hettekstplaat houder gedeelte voor een snellere en nauwkeurige plaatsing van het stempelplaatje. CO2-compensatie voor het gehele Printer Standaard assortiment.
Printer 40, max. 6 regels, voor Nederland ft 59 x 23 mm

€ 10.48

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Schouder documententasje blauw

Blauw schoudertasje 15 cm. Dit kobaltblauwe schoudertasje heeft een verstelbare draagriem (tot max. 120 cm) en handige zijvakjes. Materiaal: 600D polyester. Formaat: 10 x 8 x 15,5 cm.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ Intiscan 300 DMX lichtset incl. statieven

Als beginnende of gevorderde DJ kan je natuurlijk niet zonder lichtshow. Licht en geluid zijn onmisbare onderdelen voor een goed feest. Muziek is de basis natuurlijk, maar een goede lichtshow maakt het feest pas écht compleet. Met deze BeamZ Intiscan 300 set zit dat wel goed.

De BeamZ Intiscan 300 lichtset is een complete lichtshow die door de 30W LED per scanner geschikt is om ook de grotere feestzalen te kunnen belichten. Elke scanner beschikt over 8 DMX kanalen voor optimale controle van de bewegingen, de kleur, gobo's etc. Naast DMX kunnen de scanners ook volledig automatisch werken of via geluidsbesturing zodat iedereen, ook de niet licht-technicus, met deze set overweg kan. Dit maakt de set dus ook geschikt voor de beginnende DJ die nog niet over een DMX controller beschikt. Voor de wat gevorderde DJ is de Intiscan 300 set natuurlijk een perfecte toevoeging op een reeds bestaande lichtset.

Met behulp van de standaards is de Intiscan 300 lichtset makkelijk op hoogte te hangen zodat je de BeamZ Intiscan lichtset overal kunt plaatsen. Hierbij is nog ruimte genoeg over om ook andere effecten te kunnen ophangen.

Tip:
Gebruik een rookmachine om de stralen zichtbaar te maken.
Omdat de lichtstraal vanuit het effect weerkaatst op de kleine (niet schadelijke) rookdeeltjes wordt de straal van het lichteffect zichtbaar.
Dit geeft een niet te onderschatten extra dimensie toe aan uw lichtshow.

€ 799.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Bosch 5 delige schuurvliezen set voor excenterschuurmachine 2608604523

Dit Excenterschuurmachine product is geschikt voor verschillende modellen van Bosch. Het past in o.a. Bosch, DeWALT, Festool, Makita, Metabo. Extra informatie over dit product:

€ 25.49

Klik hier voor meer informatie...

Product