Nostalgisch spel Kikkersprong

Oudhollandse spelletjes Kikkersprong. Dit kikkerspringen spel bevat een speelveld van ongeveer 23 x 19 cm, een draaischijf en 8 houten speelschijven. De draaischijf geeft aan hoeveel stappen er genomen moeten worden. Wie het eerst bij de finish is heeft gewonnen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Dahle mesbeschermer voor snijmachine model 867

Mesbeschermer voor Dahle snijmachine 00867

€ 152.56

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jack Wolfskin Broek Icy Storm voor dames Lichtgrijs

Zorgt bij het 'wedeln', 'carven', 'telemarken' ... voor warmte en houdt je droog: Voor onze wintersportbroek ICY STORM gebruiken we ons waterdichte en zeer goed ademende TEXAPORE-materiaal. Het zorgt ervoor dat je tegen regen en sneeuw altijd goed beschermd bent. En omdat het elastisch is, geniet je van een optimale bewegingsvrijheid. Dankzij zijn robuuste MICROGUARD-wattering houdt je broek je ook bij een langer verblijf buiten effectief warm. En voor het geval dat je op skiën onderweg bent, hebben we bij de enkelafsluiting een slijtvast CORDURA-materiaal verwerkt, dat de broek beschermt tegen scherpe randen en slijtage. Ventilatieritssluitingen op het been, de afneembare bretels en het geïntegreerde RECCO-systeem maken de ski-uitrusting compleet.

€ 249.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Mountain Hardwear Slaapzak Lamina Z Flame Groen

Het jonge merk Mountain Hardwear werd opgericht in 1993. Een groep pioniers ontwikkelde producten met de laatste innovaties op Outdoorgebied, zoals de eerste op de naden (niet-gestikte) getapete softshell jas. Ook nu ontwerpen zij klim, ski- en kampeermateriaal met de nieuwste innovaties. De ontwerpen zijn praktisch, origineel én van topkwaliteit. Zo worden de tenten van Mountain Hardwear veel gebruikt tijdens (berg)expedities in de meest extreme omstandigheden. Professionele klimmers en andere Outdoorsporters hebben de 'gear' en de sportkleding van Mountain Hardwear ontdekt; ook beginnende pioniers en liefhebbers van de natuur zullen veel en langdurig plezier beleven aan de Mountain Hardwear materialen.

€ 179.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Geneva soundsysteem model XL DAB walnoot

soundsysteem walnoot model XL met DAB+, CD, bluetooth, FM radio en mini jack, serie XL

€ 1998.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Berker serie 1930 draaischakelaar jaloezie polarwit

Berker serie 1930 draaischakelaar jaloezie polarwit 3811

€ 70.66

Klik hier voor meer informatie...

Product