Denkspel houten zandloper haasje 1 minuut

Houten dieren zandloper konijn. Deze zandloper van hout en glas met een konijnje afgebeeld heeft een looptijd van ca. 1,5 minuut. De zandloper heeft een hoogte van ongeveer 9 cm.

€ 3.25

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

D Aspartic Acid (DAA) AI Sports 300 gram

Dit product gaat ons assortiment verlaten. Wij hebben uit het enorme aanbod aan producten een kwaliteitsselectie gemaakt. Zo kunt u makkelijk een keus maken en bent u verzekerd van een goede koop. In plaats van D-Aspartic Acid (DAA) van AI Sports adviseren wij u Testo DAA.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Cat 5 netwerkdoos opbouw 8xRJ45 FA5001 shielded

Cat 5 netwerk doosopbouw 8xRJ45 FA5001 shielded

Ideaal om een netwerk te maken past goed in de meterkast kleine afmeting

KabelUTP massief
Connector8x RJ-45 female Cat 5
MontageLSA+
Type1xRJ45
IDC compatible met 110 & Krone tool.

€ 39.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tom Tailor Denim Trui 25550150071 voor dames Kaki

TOM TAILOR Denim staat voor de mindset van een hele generatie: zelfbewust, vrij, spontaan, onafhankelijk, flexibel, urban en modern. Met authentieke elementen, liefde voor details en een voortdurende drang zichzelf steeds te vernieuwen, creëert TOM TAILOR Denim veel meer dan 'slechts' collecties. Onze designers creëren een levensstijl, een gevoel, een beweging. Net zoals muziek, zien wij kleding als een manier om onze persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.

€ 49.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas Condivo 16 3 4 Pant Junior

De adidas 3/4 Pant Junior is een zeer lichte driekwarts broek welke perfect is om in te trainen. Deze adidas 3/ Pant Junior voor kinderen heeft mesh inzetstukken voor een goede ventilatie. Dit model heeft twee steekzakken. Bij de adidas 3/4 Pant Senior wordt gebruik gemaakt van de adizero technologie, hierbij wordt uw lichaam koel gehouden en tegelijkertijd beschermt dit tegen oververhitting. Lichaamsvocht wordt goed en snel afgevoerd, waardoor u zich droog en comfortabel zult voelen.

- Materiaal 100% polyester
- Pasvorm: Regular fit (normaal)

€ 31.50

Klik hier voor meer informatie...

Product