Denkspel houten zandloper paard 1 minuut

Houten dieren zandloper paard. Deze zandloper van hout en glas met een paarden kop afgebeeld heeft een looptijd van ca. 1,5 minuut. De zandloper heeft een hoogte van ongeveer 9 cm.

€ 3.25

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Ferriet assortiment 600 (l x b) 1.6 mm x 0.8 mm NIC Components NCB H0603R601TR100F 1 stuks

Ferriet-assortiment 600 (l x b) 1.6 mm x 0.8 mm NIC Components NCB-H0603R601TR100F 1 stuks

€ 0.02

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kappenset Piaggio Zip (2000) Dmp 5 delig blauw

Wilde u een mooie blauwe kappenset op uw Piaggio Zip monteren? Wij maken het waar!

Kenmerken van de kappenset van de Piaggio Zip

- Gemaakt van dezelfde kunststof als een originele kappenset. - Replica kappenset van DMP maar nog steeds een perfecte pasvorm! - Bestaat uit 5 delen. (achterkuip in 2 delen) - Kleur: Blauw.

Waarom deze tegenover een originele kappenset?

Voornamelijk koopt men geen originele kappenset van Piaggio omdat deze erg prijzig zijn. Maar zodra u deze kappenset heeft gemonteerd kunt u maar moeilijk zien dat het geen originele kappenset van Piaggio betreft. Combineren met een stickerset van een Piaggio Zip (of Zip SP) is ook mogelijk op deze kappensets! U kunt hieronder een montagevideo bekijken van een Piaggio Zip kappenset bekijk ook ons YouTube-kanaal voor meer montagevideo's.

€ 103.46

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Drive System Europe DSZY1Q 24 30 300 IP65 Elektrische cilinder 24 V DC Slaglengte 300 mm 800 N

Deze lineaire elektrische cilinder is een bijzonder stille variant van de DSZY1-hefcilinder en daarmee bijzonder geschikt voor thuis en op kantoor.

€ 189.13

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Columbia Top Saturday Trail voor dames Wit

Voor een dagje op pad voor een lange wandeling of trektocht is het stijlvolle Saturday Trail Cap Sleeve Shirt van Columbia ideaal om te dragen, door het comfort stretch materiaal wat ook nog eens zeer goed vochtabsorberend is zodat je de hele dag koel en droog blijft. Transpiratievocht wordt door dit materiaal zeer snel weggevoerd van de huid. Daarnaast is het ontwerp ook al zeer ventilerend, dus voor tropische bestemmingen is het Saturday Trail Cap Sleeve Shirt absoluut geschikt. De UPF 30 behandeling beschermt je tegen de zon, de hele dag door. Het shirt heeft een practische zak om je waardevolle spullen in op te bergen en een vrouwelijke sluiting in de hals.

€ 59.95

Klik hier voor meer informatie...

Product