Minigolf drankspel

Minigolf drankspel. Het spel is 40 x 25 cm en wordt geleverd met: golfbaan, twee golfclubs, drie stalen balletjes en zes gekleurde borrelglaasjes.

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Oxigin 19 Oxspoke Neon Blue 18 inch

De Oxigin 19 Oxspoke Neon Blue 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 280.97

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Audac CMX705B earset dark skin

De CMX705B van Audac is een multi-inzetbare earset condensatormicrofoon met een omnidirectioneel patroon. Deze microfoon heeft een vlakke frequentierespons en is geschikt voor een grote variatie aan zang- en spraaktoepassingen.

Er worden vier verschillende kabels meegeleverd met deze microfoon: een kabel met een 3-pins mini XLR connector voor een AKG beltpack, een kabel met een 4-pins mini XLR connector voor een Shure beltpack, een kabel met een 3,5mm Jack connector voor een Sennheiser beltpack en een kabel met een 3,5mm Jack connector voor een dB Technologies beltpack. Ook een windscreen wordt meegeleverd.

Specificaties:

 • Earset microfoon
 • Type: Back electret condensator
 • Richtkarakter: omni
 • Frequentiebereik: 20 Hz - 20 kHz
 • Gevoeligheid: -46 dB (+/- 3 dB)
 • Impedantie: 1800 Ohm (+/- 30%)
 • Geluidsdruk: 135 dB
 • Voeding: 1,5 - 12 Volt
 • Kleur: zwart
 • Diameter microfoon: 5 mm
 • Gewicht: 12 gram
 • Inclusief een kabel (lengte: 1,2 meter / diameter: 1,5 mm) met een 3-pins mini XLR connector (voor een AKG beltpack)
 • Inclusief een kabel (lengte: 1,2 meter / diameter: 1,5 mm) met een 4-pins mini XLR connector (voor een Shure beltpack)
 • Inclusief een kabel (lengte: 1,2 meter / diameter: 1,5 mm) met een 3,5mm Jack (mini Jack) connector (voor een Sennheiser beltpack)
 • Inclusief een kabel (lengte: 1,2 meter / diameter: 1,5 mm) met een 3,5mm Jack (mini Jack) connector (voor een dB Technologies beltpack)
 • Inclusief een MWS700 windscreen

€ 80.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Speelgoed zwaarden voor koningkostuum

Dit koningszwaard met koninklijk wapen is gemaakt van kunststof en heeft een lengte van 66 cm.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Velda Sludge Cleaner 1700 gram Voor 10m3

De natuurlijke keuze De vijverbodem wordt vervuild door bladeren, waterplantresten en visuitwerpselen, waardoor de groei van waterplanten wordt verhinderd, maar algen juist vermeerderen. Vincia Sludge Cleaner schoont de vijverbodem op en voorkomt nieuwe

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dwam Halsband Boho Juan Blauw Bruin 49 59x4.0 cm

Dwam Halsband Boho Juan Blauw&Bruin 49-59x4.0 cm direct bestellen in onze webshop! Dwam Bohemian , kleurrijk en opvallend zijn de kenmerken van de Dog with a mission Boho hondenhalsbanden collectie. Blauw voor de mannetjes en roze voor de vrouwtjes. DWAM gebruikt prachtig buffelleer en een zachte leren voering voor ultiem comfort. Alle halsbanden zijn volledig handgemaakt! De missie van Dog with a mission is op de eerste plaats om iedere hond met een mooie gekleurde halsband rond te laten lopen. Wij zijn ontzettend trots dat wij van een klein idee een heel bedrijf hebben opgezet en dat wij dagelijks te horen krijgen dat men zo vrolijk wordt van onze producten. Wij zitten vol creatieve idee├źn en staan nog steeds aan het begin van ons avontuur. We blijven ontwerpen, inkopen en inspiratie opdoen in verre landen om zo de mooiste producten te kunnen aanbieden. Tevens gunt Dog with a Mission alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting International Animal Care (SIAC) en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van 4 KLM stewardessen.. Alle Dwam voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 89.99

Klik hier voor meer informatie...

Product