Plastic zandloper blauw

Zandloper met blauw zand. Deze presse papier zandloper kunt u op papier zetten omdat te voorkomen dat ze niet wegwaaien. Deze rechthoekige zandloper heeft blauw zand en heeft een doorlooptijd van 1 minuut en 32 seconden. Formaat: ongeveer 8,2 x 5,2 x 2,5 cm.

€ 5.75

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Lichtgevende kunstbloemen broches

Gekleurde bloemen speltjes met licht. Leuke kunstboemen broches met in het midden fiber lichtjes. Door middel van een knopje aan de achterzijde van de speldjes kan het licht aan en uit worden gezet. De bloemen hebben een diameter van ongeveer 10 cm en zijn voorzien van een plaksticker achterop, zodat u deze overal op kunt plakken.

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Partytent zijwand wit met venster

Partytent zijwand wit met venster Met een zijwand heeft u nog meer plezier van uw partytent. De zijwand is gemaakt van PE doek en is waterafstotend. De zijwand is eenvoudig te bevestigen aan de partytent. Specificaties: Afmetingen: 3x1,9m Materiaal: ...

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

FAG Drukbus AH3168 H Buitendiameter 370 mm Gewicht 29000 g

Drukbussen worden gebruikt voor de bevestiging van lagers met conische boring op cilindrische assen. Hierbij wordt het lager tegen de as geduwd, de conische huls wordt net zo ver in de lager...

€ 4939.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

3Pauly Crackers Rijst Mais

3Pauly Crackers Rijst & Mais 100 gram

Knapperige en luchtige crackers op basis van biologische rijst- en maïsmeel. De rijst- en maïscrackers zijn gemakkelijk te beleggen met al uw favoriete spreads, maar ook heerlijk om los te consumeren.

3Pauly Crackers Rijst & Mais zitten handig verpakt per 2 stuks, zo blijven de crackers lang goed en zijn ze gemakkelijk mee te nemen.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dromida Kodo HD Prop Guard Set (4) (DIDE1553)

Dromida Prop Guard Set (4) (DIDE1553)

Dromida Prop Guard Set (4) (DIDE1553) kopen bij TopRC

Dromida Prop Guard Set (4) (DIDE1553) is een rc onderdeel van het merk Dromida. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle RC onderdelen van Dromida. TopRC houdt iedere maandag en vrijdag koopavond voor o.a. de rc onderdelen. Daarnaast biedt TopRC deskundig advies voor al jouw vragen. Naast de Dromida DIDE1553 heeft TopRC nog meer RC onderdelen, bekijk al onze onderdelen.

€ 3.99

Klik hier voor meer informatie...

Product