Ganzenbord reisspel

Ganzenbord reisspel. Welke gans is als eerste binnen? Gooi met de dobbelstenen, tel het aantal ogen en ga verder op het speelbord. Op het speelbordje staan afbeeldingen die allemaal een opdracht hebben. Wie als eerste op veld 63 uitkomt, heeft gewonnen! Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 4 jaar.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Vakantie heuptasjes zwart

Zwart heuptasje. Polyester heuptasje in de kleur zwart met verstelbare heupband. Op de voor- en achterzijde zit een apart vak met ritssluiting. Afmeting van dit heuptasjes is ongeveer 38 x 14 x 8 cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Schesir Kat Mp Blik 6x50 g Tonijn Garnaal Kattenvoer

Schesir Kat Mp Blik 6x50 g Tonijn&Garnaal - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Schesir is gemaakt van ingredienten die 100 % natuurlijk zijn. Zo bevatten het geen kunstmatige kleur,- geur en smaakstoffen. Gewoon puur natuur en van dezelfde kwaliteit als dat wat wij eten. Alle ingredienten zijn zorgvuldig geselecteerd en met liefde bereid; gestoomd en met de hand. Een heerlijk geniet en verwen moment voor jouw kat. . Alle Schesir voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 5.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Witte Asperge

De witte Asperge (Asparagus Thielim) is een meerjarige plant en komt van oorsprong uit een groot deel van Europa, Noord Afrika en West Azië. Asperge is een heerlijke lentegroente. De jonge scheuten van de plant zijn een ware delicatesse. Asperges zijn zeer geschikt voor verwildering. Wanneer u ze in de grond laat zitten, bloeien ze elk jaar uitbundig. Volledige bloei vindt vanaf het tweede jaar na aanplant plaats. De bloeitijd is mei - juli. Plant de asperges direct na aankoop, bij voorkeur in goed waterdoorlatende humusrijke grond. Asperges zijn ook zeer geschikt om als kuipplant te houden.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kadobon Waterski Wakeboard Sensation (2 personen)

Maak nu kennis met de sensatie van het waterskiën en wakeboarden. Tijdens deze 2 uur durende clinic worden door een ervaren instructeur de beginselen van het waterskiën en wakeboarden vakkundig uitgelegd.

€ 59.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

DIGITUS draadloze netwerkadapter USB 2.0, 300N

Deze draadloze netwerkadapter kan gebruikt worden met een apparaat die draadloos netwerk nodig heeft. (computer, media-apparaat...). De WPS software maakt de encryptie heel gemakkelijk. Snelheid: 300 Mbps.

€ 13.47

Klik hier voor meer informatie...

Product