Kinder magneet vissen spelletje

Speelgoed magneet vissen. Magneet vissen spelletje waarbij alle visjes een nummer hebben dus je ook leert omgaan met cijfers tijdens het spel!

€ 28.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Cijfer 9 ballon roze 86 cm

Cijfer 9 ballon roze. Een rozekleurige folie ballon in de vorm van het cijfer 9 om zelf op te blazen. De ballon is opgeblazen ongeveer 86 cm groot. U kunt de ballon heel gemakkelijk met een ballonnenpomp opblazen. U kunt de ballon ook zelf vullen met helium wat bij ons in tankjes verkrijgbaar is. De ballon wordt dus zonder helium geleverd. Met een helium tank geschikt voor 30 ballonnen kunt u circa 4 ballonnen vullen en met een helium tank geschikt voor 50 ballonnen kunt u circa 6 a 7 ballonnen vullen.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Eva Solo lage kookpan flame rood Gravity 24 cm

flame rode kookpan / bakpan vervaardigd uit rvs, glas en siliconen met een diameter van 24 cm, serie Gravity

€ 149.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 0091306 Hoge temperatuur kabel ÖLFLEX® HEAT 260 MC 3 G 0.75 mm² Zwart Per meter

Uitstekende chemische en mechanische duurzaamheid en daarom een brede toepassing in de industrie. Deze kabels zijn speciaal geschikt voor werken met agressieve stoffen, hoge temperaturen en ...

€ 11.37

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Donsbloem Blue Mink

Het Mexicaantje" heeft donzige bloemen in kleine compacte schermen. Stevige, sterk vertakkende planten, licht behaard en dat geeft 't geheel een 'zacht', kruidachtig uiterlijk. De bloeirijkheid en de duur ervan is bij Blue Mink met zijn poederblauwe bloemen uitstekend. Zaaien onder glas, het zaad niet bedekken, want de Ageratum is een lichtkiemer, verspenen en later uitplanten."

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 1.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Versele Laga Oropharma Cat Attract Kattenkruid 200 ml Kattenvoer

Versele-Laga Oropharma Cat Attract Kattenkruid 200 ml - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Voor speelplezier op de juiste plaats. Oropharma Cat Attract is een natuurlijk extract van kattenkruid (Nepeta cataria). Een kat die kattenkruid ruikt rolt zich in de plant, speelt ermee en voelt zich in haar element. Het extract heeft dit effect gedurende een aantal minuten waarna de kat interesse verliest. Een tijdje later heeft Cat Attract opnieuw hetzelfde effect op de kat. Zo leert de kat aan waar haar domein is en op welke plaatsen ze mag spelen en krabben naar believen. Spray op basis van kattenkruid-ideaal voor training. Leer op een eenvoudige manier wat jouw kat toebehoort. Kattenkruid is een natuurlijk extract. .. Alle Versele-Laga Oropharma voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 7.59

Klik hier voor meer informatie...

Product