Domino speel stenen

Domino spel in houten kistje. Klassiek domino spel in houten kistje van circa 15 x 5 x 3 cm groot. Handig om bijvoorbeeld mee te nemen op reis.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Luger DOT 10 LU 18 110 Lasercollimator

Met dit hoogwaardige lichtpuntvizier is het richten op hemellichamen met de telescoop of bij het observeren van dieren met monoculair of verrekijker veel gemakkelijker. Het apparaat wordt me...

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Camel Active Broek 4880553805 voor heren Grijs

De lente/zomercollectie 2016 “Unknown Path” van Camel Active menswear is geïnspireerd door de oceanen en de volkeren waarvan de levensstijl door het alomtegenwoordige element water gevormd wordt. Camel Active menswear vertaalt dit basisidee naar een collectie met een geminimaliseerde en deels nautisch ogende look. Stijlelementen zoals prints, blocking, morphing en bleaching staan in de collectie centraal. De kleurenwereld van Camel Active menswear richt zich op lichte, maritieme natuurlijke tinten zoals wit in verschillende schakeringen, met daarbij beige- en bruintinten evenals lichtblauw in verschillende nuances. Krachtige kleuren zoals indigo, geel en groentinten zorgen voor highlights in de collectie.

€ 45.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Piëzo signaal Geluidsontwikkeling 88 dB Spanning 9 V Continu KEPO KPI G2312L 6259 1 stuks

Piëzo-signaal Geluidsontwikkeling: 88 dB Spanning: 9 V Continu KEPO KPI-G2312L-6259 1 stuks

€ 2.20

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Multicolor confetti in zak 1 kilo

Luxe confetti 1 kilo multicolor. Deze feest confetti in verschillende kleuren is perfect als decoratie te gebruiken. Deze confetti is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De confetti is brandvertragend.

€ 6.99

Klik hier voor meer informatie...

Product