Voetballen voor een voetbaltafel

Voetbaltafel ballen 5 stuks. 5 tafelvoetbal ballen in op een blister verpakking. De tafelvoetbal ballen hebben een diameter van ongeveer 3 cm.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Axial Jeep Wrangler Wraith Poison Spyder electro rock racer RTR

De Axial Jeep Wrangler Wraith-Poison Spyder is een schaal 1 op 10 electro rock racer, welke vierwiel aangedreven is. Met deze uiterst degelijke rc auto kunt u zowel op hoge snelheid racen over zandvlaktes, graspaden, en verharde wegen, als rock crawlen. Dit maakt de Axial Jeep Wrangler Wraith-Poison Spyder electro rock racer erg veelzijdig. Zoals we van Axial gewend zijn bestaat de auto uit hoogwaardige materialen, zodat deze zeker tegen een stootje kan! Deze Axial rock racer is een replica van de Gift Spyder, zelfs dezelfde lak is hiervoor gebruikt. Mede hierdoor ziet de Axial Jeep Wrangler Wraith-Poison Spyder er heel gedetailleerd uit. De krachtige 540/550 20T motor zorgt voor de nodige snelheid, waardoor het rijden met deze rock racer een ware sensatie is! Dit in combinatie met een sublieme wegligging, maakt de Axial Jeep Wrangler Wraith-Poison Spyder een geweldige rc auto! De Axial Jeep Wrangler Wraith-Poison Spyder wordt compleet voorgemonteerd geleverd. Het enige wat u nodig heeft om te kunnen gaan rijden is een accu en een lader.

Kenmerken Axial Jeep Wrangler Wraith Poison Spyder

- 2,4GHz zenderset
- Stevig volledig buizen frame chassis
- Diff locks
- Krachtige 20T 540/550 size electro motor
- Volledig gespoten body
- Vestelbare slipper clutch
- Beadlock wielen
- Sterke skidplates
- Oliegevulde schokbrekers
- Vierwiel aangedreven
- Digitale servo
- Drag brake
- AE-2 regelaar met lipo cut-off

Specificaties Axial Jeep Wrangler Wraith Poison Spyder

- Lengte: 489mm
- Breedte: 285mm
- Hoogte: 232mm
- Bodemvrijheid: 71,6mm
- Gewicht: 2,47kg

Benodigdheden

- 7.2V NiMH accu of 2S 7.4V lipo accu
- Lader
- AA batterijen

Axial Jeep Wrangler Wraith Poison Spyder electro rock racer RTR kopen bij TopRC

De Axial Jeep Wrangler Wraith Poison Spyder electro rock racer RTR is een bestuurbare auto van het merk Axial. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle bestuurbare auto's van Axial. TopRC houdt iedere maandag en vrijdag koopavond voor o.a. de bestuurbare auto's. Daarnaast biedt TopRC deskundig advies voor al jouw vragen. Naast de Axial AX90031 heeft TopRC nog meer bestuurbare auto's, bekijk al onze bestuurbare auto's.

€ 449.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ultra Wheels UA9 Silver 18 inch

De Ultra Wheels UA9 Silver 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 163.92

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Vingerhoedskruid Excelsior mix

Soort met witte, roze, purper en paarse bloemen al of niet gespikkeld. De bloei verloopt van onder naar boven langs de bloemstengel. De 'klokken' worden graag bezocht door hommels en bijen, die er tijdens het nectar zuigen volledig in verdwijnen. Staat het liefst op een halfschaduwrijke plaats. Hoewel tweejarig, blijft de plant vaak over indien na de bloei tijdig teruggesnoeid.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 0.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Cadeaupapier goud metallic 400 x 50 cm op rol

Cadeaupapier metallic goud met discreet streepjes patroon. Wordt per rol verkocht. Formaat: 400 x 50 cm. Materiaal: foliepapier, 65 gram.

€ 3.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Big Waterplay Figuren

Vanaf nu wordt jouw Big Waterplay waterbaan een echte haven! De monteur legt de laatste hand aan de motor, de schipper controleerd de zeekaarten, de agent en de brandweerman houden de veiligheid van schip en bemanning nauwekeurig in de gaten! Met...

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie...

Product