Zandlopers 1 minuut tijd

Zandloper 1 minuut. Officiele spellen zandloper. Aanbevolen voor toernooien of in familie verband. Loop tijd 1 minuut. Formaat hoogte: ongeveer 8 cm. Formaat breedte: ongeveer 3 cm.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Chirurgen pak grote maat

Chirurgen pak grote maat voor volwassenen. Het chirurgen pak bestaat uit een blauwe broek en een blauw lang t-shirt. Het chirurg kostuum is inclusief de muts en het mondkapje, andere acessoires zijn bij onze webshop te bestellen.

€ 52.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Voordelige kleurpotloden 24 stuks

Voordelige kleurpotloden 24 stuks. Deze potloden van het merk Topwrite Kids zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Materiaal verpakking: karton.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Proline Road Rage 2.8 set banden (2 stuks)

De Proline Road Rage passen op alle 2.8" velgen. De Road Rage banden zorgen voor veel tractie en goede duurzaamheid op harde ondergronden. Verpakt per 2 stuks.  Let op: zonder velgen!

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kusuri Biobalance PH GH KH Stabilisator 3kg

Kusuri Biobalance helpt de pH, GH en KH waarden te stabiliseren. Tevens bevordert Kusuri Biobalance de werking van nitrificerende en denitrificerende bacteriën en helpt het bij de binding van oplosbaar fosfor, dat een belangrijke oorzaak is van algengroei. Daarnaast wordt ook de spijsvertering van uw vissen verbeterd door Kusuri Biobalance.

Toepassing/informatie

  • Het pH buffervermogen is afhankelijk van de hardheid en de KH, en het kan van enkele dagen tot enkele weken duren vooraleer de pH stabiliseert.
  • Biobalance kan het water vertroebelen en de vijver zal na 8 tot 10 uur beginnen te klaren.
  • Voor KH verhoging: 20 gram Biobalance per m³ verhoogt de KH met ca 1° DH. Voeg dagelijks 5 gram per 1000 liter vijverwater toe tot de gewenste KH bereikt is. Meet de KH regelmatig en herhaal de behandeling indien nodig.
  • Als pH buffer: Voeg om de dag 5 gram per 1000 liter vijverwater toe tot de pH gestabiliseerd is. Herhaal de behandeling telkens u het nodig acht.
  • Doseer Biobalance liefst 's avonds.
  • Biobalance wordt het hele jaar gebruikt en ondersteunt de werking van andere bacterieproducten zoals Microbe-Lift Clean & Clear.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product