Notitieblok score

Scoreblok Yahtzee. Scoreblok Yahtzee met 100 vellen. Formaat: ongeveer 15 x 10,5 cm. Scoreblok om uw punten bij te houden met het spelletje Yahtzee.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Cijfer drie van piepschuim 25 cm

Piepschuim cijfer 75. Piepschuim cijfer 75 om bijvoorbeeld een leeftijd of jaartal mee te maken. De cijfers hebben een hoogte van ongeveer 25 cm en een dikte van 3 cm en zijn gemaakt met het lettertype Arial Bold. Het piepschuim is gemakkelijk te verven (waterbasis) of te lijmen met styropor lijm of oplosmiddelvrije lijm. Materiaal: styropor. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Piepschuim 5 cijfer 25 cm, 1x Piepschuim 7 cijfer 25 cm

€ 9.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oranje supporters zonnebril piloot

Oranje zonnebril piloten model. Piloten bril met dun oranje model.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Camouflage pak voor jongens en meiden

Camouflage kostuum voor kinderen. Dit camouflage kostuum heeft een woodland camouflage kleur en is gemaakt van 100% polyester. De riem zit bij het kostuum in, het hoedje en de pistool niet. Accessoires zijn los te verkrijgen.

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Verbatim SDHC geheugenkaart, klasse 10, 32 GB

SDHC-kaarten (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) van Verbatim zijn ontworpen voor gebruik in compatibele digitale camera's, portable muziekspelers, camcorders, smartphones, PC's en andere consumentenapparaten. SDHC-kaarten maken gebruik van het bestandssysteem FAT32, een specificatie die is speciaal bedoeld is voor toepassingen waarbij behoefte bestaat aan een hogere capaciteit, en zijn met name geschikt voor video van hoge kwaliteit. Specificaties: Schrijfsnelheid: 10 MB/s (klasse 10) Type: SDHC.
capaciteit: 32 GB, leessnelheid: 45 MB/s

€ 26.09

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kogelwond schmink latex

Nep schotwond. Houdt iedereen voor de gek met deze nep schotwond van latex. Geschikt voor volwassenen en te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld Mastix plak.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product