Twister spelletje

Twister spel. Het bekende spel waar je alle handen en voeten op de juiste kleur moet zetten om te winnen. Speel Twister met familie of vrienden en je heb een avond om nooit te vergeten. Dit hilarische spel biedt nu 2 extra moves.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Spelletjes
Product
 

Oracover Easyplot 52 022 002 Plotterfolie (l x b) 2 m x 20 cm Lichtrood

Oracover Easyplot 52-022-002 Plotterfolie (l x b) 2 m x 20 cm Lichtrood

€ 18.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Talens aquarelverfpenseel 150 nr 10

Techniek: aquarel- en plakkaatverf. Haar: pony- en geitenhaar gemengd. Vorm: rond en gepunt. Ronde, aluminium huls. Steel: kort, rood gelakt, lengte 160-190 mm. Niet alleen geschikt voor waterverf maar bijvoorbeeld ook voor Ecoline. De haarbundel kan een redelijke hoeveelheid verf bevatten.

€ 1.80

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Blauwkussen Cascade Mix (Aubretia)

Lage, kussenvormende planten. Vanaf eind maart tot ver in juni zijn de planten overdekt met bloemen. Tinten in blauw en paars, maar ook roze, rode variƫteiten. De aubrieta's zijn toe te passen tussen stenen en tegels, hangend over muurtjes en in plantenbakken. Zaaien in de volle grond of op zaaibed. In de nazomer op plaats van bestemming zetten.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sprint 20 kattenbak wit blauw

Sprint 20 kattenbak wit / blauwKattenbak Sprint inclusief rand en schepje met handige instap. Voor kittens en katten die nog moeten wennen aan een kattenbak en die een toilet met deksel en een deurtje nog een beetje eng vinden. Kleur: licht blauw met...

€ 8.89

Klik hier voor meer informatie...

Product