Gasmasker Sticky Devil sticker

Sticky Devil sticker met de tekst Pas op: niet betreden zonder gasmasker. De Sticky Devil met de tekst Pas op: niet betreden zonder gasmasker, kun je overal op plakken. Het formaat van deze Sticky Devil is c.a. 19,6 cm lang en 6,5 cm breed.

€ 0.30

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Sticky devils
Product
 

LED 2,5W geel 40° Luzern 876612 Klemko

LED 2,5W geel 40° Luzern
Te monteren in de Luzern armaturen 

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en kan niet geannuleerd/geretourneerd worden.

 

meer-info.jpg

 

€ 26.31

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Waterschoen navy met anti slip zool

Donkerblauwe neopreen surf en waterschoen voor kinderen. Waterschoen voor kids van neopreen materiaal met anti-slip rubber zool.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 19 Oxspoke Neon Green Polish Matt 20 inch

De Oxigin 19 Oxspoke Neon Green Polish Matt 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 405.27

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Deuter Rugzak Aircontact Pro 65 15 Sl voor dames Blauw

Ga je naar de Outback in Australie of het uiterste puntje van Ijsland? Met de Deuter Aircontact Pro 60 + 15 kun je behoorlijk wat spullen meenemen en toch nog vrij bewegen! Het V-vormige rugpand, dat direct in verbinding staat met de schouderbanden en de heupvleugels, zorgt voor een optimale gewichtsoverdracht. Dankzij VariFit-Slide kan de rugzak aan elke ruglengte aangepast worden. Door middel van een centrale, direct toegankelijke buckle is het systeem bliksemsnel, uiterst gemakkelijk en traploos aan te passen. De beweeglijke Vari-Flex heupvinnen maken het mogelijk om de rugzak gedurende langere tijd zonder problemen te dragen en volgen nauwkeurig elke beweging. Dankzij de nieuwe vorm, met een uitsparing ter hoogte van de benen, wordt, wanneer je bergop gaat, het opheffen van het been verlicht. Het innovatieve rugsysteem zorgt ervoor dat bij elke beweging een luchtcirculatie teweeg wordt gebracht. Het resultaat? 15 procent minder transpiratie dan met een traditioneel, bij het lichaam aansluitend draagsysteem.

€ 299.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT GRP4860BF60NS Klauwkoppeling Boordiameter 60 mm Buitendiameter 105 mm Type 48 60

TRASCO-koppelingen bestaan uit twee metalen naven en een elastisch, stervormig ringelement dat bestendig is tegen olie, chemicaliën en warmte. Deze constructie maakt bij een zeer compac...

€ 84.38

Klik hier voor meer informatie...

Product