LappKabel 0034512 Datakabel UNITRONIC® LiYCY 12 x 0.34 mm² Grijs Per meter

Deze afgeschermde dataleiding wordt gebruikt als stuur- en signaalleiding van de elektronica bij computerinstallaties, elektronische stuur- en regelapparaten, kantoormachines, weegschalen, e...

€ 2.39

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Aluminium tafelkleed klemmetjes

Aluminiumtafelkleed klemmen 4 stuks. Set van vier duurzame tafelkleedklemmen gemaakt van aluminium. Max. tafelhoogte is 4 cm.

€ 3.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Spring 14x70mm 3.27 lbs in Yellow (2pcs) (Blue Springs) (AX31336)

Spring 14x70mm 3.27 lbs/in - Yellow (2pcs) (Blue Springs) (AX31336) voor de Axial RR10 Bomber.

€ 8.40

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Makii Spel Turbo Kleurplaat Amerika voor kinderen

Dit is een kleurplaat zo groot als een grizzly beer Met een honkbalspeler, een computermeneer, filmsterren, hamburgers en nog heel veel meer.Lees in het paspoort hoe je een stad kunt bouwen Een tentenkamp maakt en milkshakes kunt brouwen!

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kayoom Nostalgia Vloerkleed 200x290 Olijf

Dit prachtige vloerkleed is welk heel speciaal. Het tapijt heeft een vintage look wat komt door het verweerd ogende moties. Het meubelmerk Kayoom heeft dit vloerkleed ontworpen en op de markt gebracht. Het Vloerkleed Nostalgia straalt warmte en gezelligheid uit. Dankzij de contrasterende kleuren valt het model ook zeker op! Daarnaast heeft het vloerkleed een hoge kleurintensiteit en is het model gemakkelijk in onderhoud. Het Vloerkleed Nostalgia heeft een platgeweven structuur met zachte look en is speciaal met de hand geweven. Dankzij de robuuste weeftechniek past dit handgemaakt vloerkleed in ieder interieur. Het tapijt is gemaakt van katoen en polyester.

€ 379.00

Klik hier voor meer informatie...

Product