70 markeerlint met stopborden

70 jaar markeertlint met stopborden. Markeerlint versiert met verkeersborden voor de 70e verjaardag! Dit markeerlint is ongeveer 15 meter lang.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Beldrukker chrome 716213

Beldrukker chroom 716213 inbouw

€ 15.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

50e verjaardag luxe vlaggenlijn

Luxe vlaggenlijn 50e verjaardag 9 meter. Luxe vlaggenlijn van polyester met daaraan 30 vlaggetjes. Op de vlaggetjes staat de tekst Happy 50th Birthday in vrolijke kleuren. De vlaggenlijn is ongeveer 9 meter lang.

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Atlanta by Jalema breedfolio's 200 bladzijden, grijs

Ft 20,5 x 33 cm. Gelijnd papier. Garenloos gebonden. Stevige kartonnen kaft. Etiket op voorzijde.
192 bladzijden, kleur: grijs

€ 10.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas F10 FG Messi

Wil je er net zo bij lopen als Messi in de Champions League? Dan is de adidas F10 Messi, de senior uitvoering van het 'top model' uit de adidas Messi collectie, hetgeen wat je zoekt!

Messi zal zelf de F50's met dit design dragen tijdens zijn wedstrijden in de Champions League. Deze lichtgewicht schoen is bij uitstek geschikt voor de snelle, behendige en lichtvoetige spelers .

De adidas Adizero collectie heeft altijd al bekend gestaan om zijn optimale comfort, in het keren, draaien en versnellen. Met behulp van de driehoek-vormige noppen, kun je keren en draaien als nooit tevoren!

Het lichtgewicht synthetische bovenwerk biedt een zacht en comfortabel gevoel. Bovendien vormt het synthetische materiaal zich uitstekend om de voet wat zorgt voor een prettige pasvorm en uitstekend balcontact. Het slijtvaste bovenwerk een lederen afwerking bij de voorvoet en verhoogd het de duurzaamheid. Daarnaast is het synthetische materiaal gemakkelijk schoon te maken waardoor de schoen langer meegaat.

De schoen bevat een gestanste EVA-binnenzool voor lichtgewicht comfort en goede schokdempende eigenschappen waardoor de kans op blessures afneemt. Het noppenontwerp biedt maximale grip in alle richtingen zonder extra druk uit te oefenen op delen van de voet. De gloednieuwe, op snelheid gerichte noppenverdeling zorgt voor maximale versnelling, ook bij onverwachte bewegingen. Het TRAXION® FG-noppenontwerp zorgt voor maximale grip en versnelling op harde, natuurlijke ondergronden.

Let op, FG (firm ground) schoenen zijn bedoeld voor medium tot harde grasvelden. Voor kunstgras raden wij AG (artificial grass) schoenen aan. FG schoenen slijten sneller op kunstgras waardoor de fabrieksgarantie vervalt.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Busch 1213 H0 Kool, Salade

8x rode kool, witte kool, bloemkool, broccoli, en 16 slakroppen. Ideaal voor een volkstuintje.

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product