1 jaar decoratie pakket groot

1 jaar versiering pakket groot. Compleet feest versiering pakket voor een 1 jarige verjaardag of jubileum met diverse versiering zoals bijvoorbeeld een vlaggenlijn en ballonnen. , Dit artikel bestaat uit:, 2x 8x Ballonnen 1 jaar, 1x Papieren slinger 1 jaar, 1x Cijferkaars 1 met stippen, 1x Button 1 jaar 3D, 1x Confetti 1 jaar, 2x Leeftijd vlaggenlijn 1 jaar 10 meter, 2x 1 jaar deurposter 59 x 42 , 1x Servetten 1 jaar, 1x Hulde stopbord 1 jaar

€ 28.90

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Hanglamp glas Valencia nikkel mat ribglas 300 mm

Hanglamp glas Valencia nikkel mat ribglas 300 mm

Het type Valencia is voorzien van een nonchalante ophanging in de kleur mat nikkel. De totale breedte van de lamp bedraagt 250 mm. Door het heldere ribglas geeft deze lamp een extra dimensie aan de ruimte waarin deze lamp opgehangen wordt. De totale hoogte van de lamp inclusief ophanging bedraagt 1000 mm. Dient de lengte van de ophanging langer te zijn? Geen probleem laat het ons weten!

  • Uniek: Het type Valencia wordt speciaal voor u geproduceerd. Mede daarom bedraagt de levertijd van de hanglmap 1 tot 2 weken. De hanglamp wordt in Nederland geproduceerd waardoor u verzekerd bent van vakmanschap en kwaliteit.

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nike Park Derby Junior Voetbalshirt

De Nike Park Derby Jersey is een prachtig senior voetbalshirt en heeft een klassiek design. In dit shirt speelt o.a de voetballer Varance. Het ademende mesh op de achterkant van het shirt zorgt voor een goede ventilatie, wat weer zorgt voor extra comfort tijdens het voetballen. Het comfortabele shirt heeft een ronde hals en beschikt over een prettige pasvorm. De gebruikte kleuren maken dit shirt ideaal om te combineren, met alle andere producten uit de Nike collectie.

In deze Park Derby Jersey is de Dri-FIT technologie van Nike verwerkt. Deze technologie is de wetenschap achter de vochtabsorberende lijn stoffen die gebruikt worden door Nike om sportkleding te maken. Het high-performance, microvezel, polyester weefsel transporteert zweet van het lichaam en verplaatst het door het materiaal, waar het verdampt. Als gevolg hiervan, helpt het Dri-FIT materiaal u altijd droog en comfortabel te houden. Het Dri-FIT materiaal helpt bij het vochtigheidsmanagement door het afvoeren van transpiratie van de huid naar de buitenkant van de stof voor een snelle verdamping.

- Dri-Fit technologie
- 100% gerecycled polyester
- Verkrijgbaar in diverse kleuren
-Verkrijgbaar in lange- en korte mouwen uitvoering
-Meshpanelen

€ 23.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Eltako FBH55 SZ draadloze beweging lichtsensor zwart

Eltako FBH55 SZ draadloze beweging & lichtsensor voor montage op 55mm installatiedozen zwart

Wordt compleet geleverd met:
- Afdekraam R
- Tussenraam ZR
- Montageplaat

Heeft geen ingebouwde diepte nodig achter de montageplaat. 

Kijk voor meer informatie op www.eltako.com

€ 108.03

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reserveonderdeel Team C T08634 Differentieel meenemer

De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling.

€ 18.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reserveonderdeel Reely 119024 Bodyset

Reserveonderdeel Reely 119024 Bodyset

€ 30.49

Klik hier voor meer informatie...

Product