Verjaardagskaart met muziekhits uit 1989

Historische verjaardag Cd-kaart 1989. De verjaardagskaart heeft een formaat van ongeveer 14,5 x 15,7 cm. Op de cd staan 20 originele hits van verschillende zangers en zangeressen uit 1989.

€ 15.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

K9FITbone

K9FITbone Instabiliteit training is een prima manier om een goede band te ontwikkelen met je hond. Het hele lichaam van de hond wordt getraind, en de fitness training met de K9FITbone is ook een geweldige manier om stress te verminderen en overmatige calorieën te verbranden. Eigenschappen :, het gehele lijf wordt getraind training van de spieren in de poten verbetering van de coördinatie goed voor de gewrichten bouwt en verbetert de band met de hond geschikt voor kleine én grote honden varieer door meer of minder lucht erin te pompen. Afmetingen: 58 x 29 x 10 cm. Wordt inclusief een pomp en gebruiksaanwijzing geleverd. Leverbaar in de kleuren oranje, paars en blauw.

€ 75.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Plastic mini kerstballen turquoise blauw 12 stuks 3 cm

Blauw mini kerstballen 12 stuks. Deze set met turquoise blauwe kerstballen bestaat uit 6 matte en 6 glimmende kerstballen. Doorsnede: 3 cm. Materiaal: Plastic.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hamster zoutliksteen inclusief houdertje

Hamster zoutliksteen inclusief houdertje Een zoutliksteen voor de hamster bevordert vitaliteit en gezondheid. Dit natuurlijke product bestaat uit mineraalrijke bestanddelen. Inclusief houder, zodat de liksteen makkelijk aan de kooi te bevestigen is. ...

€ 1.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT MSS09608M050 Tandriemen Profiel 8M Breedte 50 mm Gezamenlijke lengte 960 mm Aantal tanden 120

De SIT-tandriemen zijn volgens ISO 13050 vervaardigd. Dit profiel heeft zich al jarenlang in alle industriële branches bewezen en blinkt uit door uitzonderlijke prestaties. De tanden he...

€ 71.17

Klik hier voor meer informatie...

Product