Verjaardagskaart met muziekhits uit 1980

Historische verjaardag Cd-kaart 1980. De verjaardagskaart heeft een formaat van ongeveer 14,5 x 15,7 cm. Op de cd staan 20 originele hits van verschillende zangers en zangeressen uit 1980.

€ 16.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Kinderklamboe Kids Aqua

Kinderklamboe 'Kids' Aqua is geschikt voor een één of twéé persoonsbed en is daarom voor de meeste bedden zeer geschikt. Dit model heeft een ruime overslag bij de opening. Met uniek cross- ophangframe, kan aan één enkel punt aan het plafond boven het bed worden bevestigd. Verpakt in katoenen draagtasje met handgreep. Deze klamboe is niet alleen decoratief maar is ook tevens om de muggen te weren, zodat je kind rustig doorslaapt en niet wordt geprikt.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Maped nietmachine Universal Métal

Voor nietjes 24/6 en 26/6. Capaciteit met nietjes 24/6: 20 blad. Capaciteit met nietjes 26/6: 25 blad. Inlegdiepte: 60 mm. Nietjesmagazijn uit metaal. Geassorteerde kleuren: metaalgrijs met blauw, zwart en oranje, op blister met 1 doos van 400 nietjes.

€ 7.76

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

OZ Alleggerita HLT Matt Black 18 inch

De OZ Alleggerita HLT - Matt Black 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 426.20

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LunAqua 10 LED schijnwerper vijververlichting

LunAqua 10 LED schijnwerper vijververlichting Het maakt niet uit of u nu de bomen en struiken in uw tuin in het juiste licht wilt plaatsen of graag een waterpartij wilt laten stralen, deze LED-schijnwerper kunt u daadwerkelijk overal voor gebruiken! ...

€ 201.59

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Doortex ultra resistente deurmat Twistermat, 60 x 90 cm

Ultra resistent. Onderkant is in zachte vinyl vervaardigd zodat de mat op zijn plaats blijft liggen. Houdt zandkorrels, gruis en andere kleine vervuilende deeltjes buiten. De vinylvezels zorgen ervoor dat ook het grof vuil buiten blijft. In polypropyleen.Grijs.
ft 60 x 90 cm

€ 35.51

Klik hier voor meer informatie...

Product