Verjaardagskaart met muziekhits uit 1952

Historische verjaardag Cd-kaart 1952. De verjaardagskaart heeft een formaat van ongeveer 14,5 x 15,7 cm. Op de cd staan 20 originele hits van verschillende zangers en zangeressen uit 1952.

€ 15.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

MyWall Dubbele Monitor Arm (gasveer) HL123

Een dubbele monitor arm, voorzien van gasveer verstelling, fraai van design en voor een ongekend scherpe prijs. Een ideale oplossing voor elke werkplek met 2 monitoren. Deze bureau monitor arm voor 2 schermen wordt geleverd met een bladklem en een bureau doorvoer. De bekabeling kan netjes door de armen naar de aluminium buis worden geleid en de schermen kunnen kinderlijk eenvoudig in de juiste positie worden afgesteld. De hoogte verstelling is 30 cm met een maximale hoogte van 57cm (hart scherm). De diepte kun je uiteraard volledig zelf bepalen. De schermen zijn +/-90° te kantelen, 180° te draaien en 360° te roteren. Het draagvermogen is maximaal 9kg per scherm en totale lengte van de armen is maar liefst 527mm. Het VESA gatenpatroon is minimaal 75 x 75 mm en maximaal 100 x 100mm.

€ 154.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

O apos Neill Slip Pm Navigate voor heren Zwart

O'Neill, het originele Californische surf, sneeuw en lifestyle merk, werd opgericht in 1952 en zet zich sindsdien in voor het produceren van functionele en innovatieve kledij. Innovatie in stijl en technologie zijn dan ook de kernwaarden van O'Neill. O'Neill fashion is van hoge kwaliteit, functioneel en stijlvol.

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Led downlighter 38°. 26W 3000K Inclusief leddriver

Led downlighter 38°. 26W 3000K Inclusief leddriver

€ 175.89

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hondenkussen VitaMeDog Grijs

Hondenkussen VitaMeDog Grijs Dit fraaie grijze hondenkussen is een zeer comfortabele rustplaats voor uw hond. De vulling bestaat uit 5 cm dik traagschuim, waardoor dit hondenkussen ook bijzonder goed geschikt is voor de oudere hond. Traagschuim, dat ook vaak wordt gebruikt in matrassen, is ontwikkeld door de NASA en heeft bijzondere eigenschappen. Het materiaal wordt zachter door lichaamswarmte. Verder keert het langzaam terug in de oorspronkelijke vorm als het is ingedrukt. Hierdoor geeft traagschuim minder druk op uitstekende lichaamsdelen bij elke houding van het lichaam. Zeker voor honden met gewrichtsproblemen is gebruik van traagschuim aan te raden, en ieder hond zal het hondenkussen erg prettig en comfortabel vinden. Optioneel zijn er losse hoezen verkrijgbaar, deze passen perfect om dit hondenkussen, zijn waterafstotend en beschermen het kussen tegen vuil en natte pootjes van de hond. De hoes is afritsbaar en kunt u gemakkelijk wassen. Kleur: grijs. Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten , Leverbaar in de volgende maten:, Maat Afmetingen XS 50 x 35 cm S 60 x 45 cm M 75 x 55 cm L 90 x 65 cm XL 110 x 70 cm

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 1600003 Mantelkabel NYM J 7 G 1.50 mm² Grijs 100 m

Deze normleiding is bestemd voor het leggen op, in en onder de bepleistering, in droge, vochtige en natte ruimtes, en in metselwerk en beton. Uitgezonderd zijn het direct opnemen in het schu...

€ 146.64

Klik hier voor meer informatie...

Product