Verjaardagskaart met muziekhits uit 1940

Historische verjaardag Cd-kaart 1940. De verjaardagskaart heeft een formaat van ongeveer 14,5 x 15,7 cm. Op de cd staan 20 originele hits van verschillende zangers en zangeressen uit 1940.

€ 15.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Multifunctionele tas Mini voor hondendraagtas Beige Leer

Multifunctionele tas Mini voor hondendraagtas Beige Deze prachtige beige leren tas is multifunctioneel, u kunt deze los gebruiken of in combinatie met de Merïkh hondendraagtas. Zoals alle Merïkh producten wordt deze tas zeer zorgvuldig gemaakt en prachtig afgewerkt. De tas is los te gebruiken als handtas, portemonnee of om uw make-up en dergelijke in te bewaren. Ook is het een idee om de hondenriem eraan vast te maken. Het is ideaal om uw hondenaccessoires in te bewaren. De tas wordt compleet geleverd inclusief een schouderband, een handvat en twee leren banden, waarmee u de tas ook bijvoorbeeld kunt vastmaken aan een fiets en dergelijke. De tas is natuurlijk ook vast te maken aan de Meriïkh hondendraagtas. De tas is verder nog voorzien van een opbergvakje met een stevige ritssluiting. Aan één zijde heeft de tas een handvat. Binnenin de tas bevindt nog een opbergvakje met een ritssluiting. U kunt ook een telefoon in de tas stoppen, let u dan op de maat want sommige grotere telefoons passen niet in dit model. Kleur: beige. Afmetingen: L 13 x B 6 x H 6 cm.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxxo Narvi Silver 16 inch

De Oxxo Narvi Silver 16 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 81.11

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stoere politie loop auto

Loopauto politie. Stoere politie loop auto in de kleuren zwart en wit. Op de zijkant van de loopauto staat het woord police en op de voorkant staat een vrolijk gezicht. Erg leuk voor kinderen die nog niet kunnen trappen.

€ 74.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Biotin 5000 mcg 60 capsules NOW Foods

Biotine 5000 mcg NOW Foods Biotine is lid van de B-vitamine familie. Biotine is een water-oplosbare vitamine. Voor het behoud van sterk en glanzend haar. Voor inwendige huidverzorging. - 5000 mcg Biotine per capsule - 1 capsule per dag - Water oplosbare B-vitamine

€ 9.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Attama K40 Eindstuk creme E40

Attama K40 Eindstuk creme E4

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Product