Verjaardag kaart met nieuws uit 1980

Nieuws kaart uit het jaar 1980. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd: Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Esprit Trui 097ee2i023 voor heren Blauw

Esprit is een internationaal fashion label, dat sinds 1968 staat voor stijl en kwaliteit. Ongedwongen stijl, authenticiteit en een easy-going leven, vormen het hart van de filosofie van het merk. Deze positieve waarden manifesteren zich op elk niveau, van een relaxte tailoring tot aan de duurzame kwaliteit, het gebruik van natuurlijke materialen en verantwoorde productie. Esprit heeft de ambitie om uit te groeien tot het beste casual fashion brand met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: door het opnemen van trends en vernieuwing in kleur, kwaliteits-stoffen en vormen, uitgedrukt in de ongedwongen, relaxte en comfortabele Esprit stijl. Voor elk kledingstuk besteedt Esprit maximale aandacht aan de selectie van stof, pasvorm en perfecte kwaliteit.

€ 49.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Abraham ballonnen 50 jaar 10 stuks

Abraham ballonnen 50 jaar 10 stuks. Deze gekleurde ballonnen hebben een opdruk met 50 Abraham en zijn verpakt per 10 stuks. Formaat wanneer opgeblazen: ongeveer 25 cm. Materiaal: latex.

€ 3.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Busch jaeger Fah bedienings wip 2 voudig rechts dim SI B 6234 22 914

Busch-jaeger Fah bedienings wip 2-voudig rechts dim SI-B 6234 22 914

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rotring fineliner Tikky Graphic 0,1 mm

Gepigmenteerde inkt. Waterbestendig. Met in metaal gevatte vezelpunt. De 'Free ink' techniek garandeert een constante lijnkwaliteit. Door het doorkijkvenster kunt u het inktniveau zien. Kleur: zwart.

€ 2.70

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Knuffel luiaards 41 cm

Grijze luiaard knuffel 41 cm. Luiaard knuffeldier die op zijn buik ligt, ongeveer 41 cm groot.

€ 15.95

Klik hier voor meer informatie...

Product