Verjaardag kaart met nieuws uit 1974

Nieuws kaart uit het jaar 1974. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd: Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Edelrid Touw Safety Super II 10,5mm Wit

Het statische werkpaard in het EDELRID-gamma. Deze statische touwen in de Safety Super II-serie garanderen een maximale slijtvastheid, een minimaal krimpvermogen.

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LED strip RGB 24V 60 LED per meter IP65 (5M)

LED strip RGB 24V 60 LED per meter IP65 (5M) 127-010

Specificaties LED Strip RGB

LED Strip 
Spanning24V
Vermogen14.4 Watt p/m
LED Aantal60 LED´s p/m
Maximale lengte5 meter
Breedte10 mm
Hoogte2 mm
Kleurtemperatuurn.v.t.
Lumenn.v.t.
Stralingshoek120°
PCB KleurWit
CRI>90
IP-klasseIP65
DimbaarJa
VerbindingstypeGestripte draad, 2 zijdes

 

 

 

€ 87.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Grote maat sexy vekleerdpak indiaan

Grote maten indianen jurkje voor dames. Sexy indianen jurkje met franjes. Materiaal: 100% polyester.

€ 43.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Power Dynamics PDM M804 8 kanaals muziek mixer

Power Dynamics PDM-M804, 8 kanaals mixer voor bands, koren, etc.

Met de Power Dynamics PDM-M804 8 kanaals muziek mixer heb je als band of koor precies wat je nodig hebt om te beginnen. Geen enkele band en geen enkel koor of zangduo kan zonder een mixer. Zoals de naam al aangeeft zorgt een mixer ervoor dat alle audiosignalen gemixt kunnen worden tot één perfect afgemixt eindsignaal wat uiteindelijk uit de luidsprekers komt. De PDM-M804 kan jouw koor of band daar perfect bij helpen. Met een DSP, Bluetooth module, ingebouwde mp3 speler, equalizer, etc. heeft hij genoeg aan boord om datgene te doen wat hij moet doen. Zorgen dat jij ongestoord muziek kan maken of kan zingen (of beide).

8 kanalen, voldoende mogelijkheden

Om muziek te maken heb je meerdere inputs nodig die uiteindelijk tot één geheel leiden. Bij bijvoorbeeld een klein koor zijn dat een aantal microfoons waarbij de begeleidende muziek naar wens wel of niet versterkt wordt. De PDM-M804 beschikt over 8 kanalen waarop op elk kanaal naar wens een (condensator) microfoon, instrument of audiobron (cd speler, laptop, tablet, etc.) kan worden aangesloten. Per kanaal is het vervolgens mogelijk om het volume in te stellen voor een perfecte balans tussen de verschillende kanalen. Bij zang is het vaak wenselijk om een beetje effect toe te voegen. De PDM-M804 beschikt over een DSP (Digital Sound Processor) waarmee 16 effecten opgeroepen kunnen worden. Het gekozen effect kan op elk kanaal ingemixt worden waarbij het niveau van het effect regelbaar is. Ook is het per kanaal mogelijk om de hoge, midden en lage tonen te regelen. Zo is het mogelijk om bepaalde tonen van een kanaal wat te verzachten om geen overstemming te krijgen. De pan functie zorgt ervoor dat het mogelijk is om staging te creëren zodat bijvoorbeeld het geluid van de gitarist die links op het podium staat ook van links lijkt te komen. Met al deze mogelijkheden zorgt de PDM-M804 voor een perfecte en gebalanceerde klank.

Handige features

De PDM-M804 zit vol handige features die niet alleen tijdens een optreden van pas komen maar ook daarbuiten. De interne Bluetooth module maakt het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos een verbinding te maken met een telefoon of tablet. Nadat de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos gestreamd naar de mixer. Een andere handige feature is de interne USB mp3 speler die mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick kan afspelen. Zowel de Bluetooth als de USB mp3 speler geven mogelijkheden voor het mee laten lopen van een orkestband of het ten gehore brengen van muziek tijdens een pauze. Indien gewenst kan de USB aansluiting ook gebruikt worden voor opname. In dat geval wordt de eindmix in mp3 formaat opgenomen op de USB stick zodat een optreden naderhand nog eens beluisterd kan worden.

Met al zijn (digitale) mogelijkheden is de PDM-M804 perfect voor live optredens van koren, singer-songwriters, zangduo's of kleine bands.

Kenmerken

8 Gebalanceerde mono microfoon-/lijn ingang (Combi XLR/Jack). +48V fantoomvoeding. Multi-FX processor met 16 presets. Hi, Mid en Low regelaar op elk kanaal. Regelbare FX, Pan, Trim per kanaal. Regelbare koptelefoon uitgang. Stereo gebalanceerde hoofduitgang (6.3mm Jack). Aparte monitor en hoofdtelefoon uitgangen. Ingebouwde USB-speler met digitaal display. Opname mogelijkheid via USB aansluiting. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. LED VU meter en Peak LED's.

Specificaties

Frequentiebereik: 10HZ - 45kHz (±3dB). THD: <0.01%. DSP: 24-bit. Aantal presets: 16. Signaal/ruis verhouding: >112dB. Uitgangssignaal: 1V. Lijn ingangssignaal: +/-150mV. Microfoon ingangssignaal: +/- 1.5mV. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 290 x 370 x 80mm. Gewicht: 3.2kg.

€ 229.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Trumpeter 1 48 P40M No.112 Sqn Sicily 1943 Easy Model

Ben je opzoek naar een prachtig schaalmodel in 1 op 48 schaal? Dit Trumpeter 1/48 P-40M No.112 Sqn Sicily 1943 Easy Model schaalmodel wordt geleverd in een prachtige verpakking en is dus tevens geschikt om cadeau te geven.

€ 19.80

Klik hier voor meer informatie...

Product