Verjaardag kaart met nieuws uit 1972

Nieuws kaart uit het jaar 1972. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd: Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk Aero 20 11 (motorfilter, origineel Nilfisk)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk Aero 20-11 (motorfilter, origineel Nilfisk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jollein Hydrofiel luier wit (6stuks)

Hydrofiel luiers die iedereen in huis heeft als er een baby komt. Deze multifunctionele hydrofiel luiers nemen verrassend veel vocht op en zijn onmisbaar bij de verzorging van uw baby. De zachte hydrofiel luiers helpen u bij het afdrogen en verzorgen van het tere babyhuidje, maar kunt u ook gebruiken als doekje of bijvoorbeeld onderlegger. Deze hydrofiele luiers zijn 65 cm breed en 65 cm lang en zijn per 6 stuks verpak

Deze hydrofiel luiers behoren tot de hydrofiele collectie van Jollein. Een unieke collectie met leuke dessins, deze collectie bestaat uit beddengoed, luiers, dekens, washandjes e.t.c. zowel voor jongens en meisjes. Neem eens een kijkje in de Jollein Shop voor het gehele assortiment.

\

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Plakcijfers 44 zwart 10 cm

Cijfer sticker 44 zwart 10 cm. Dit product bestaat uit twee zwarte cijfer stickers die tezamen het cijfer 44 vormen. De stickers zijn ongeveer 10 cm hoog en zijn onder andere ideaal te gebruiken voor op uw huisvuilcontainer of als huisnummer.

€ 3.98

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Guess jeans Starlet skinny seasonal

Guess jeans - Starlet skinny seasonal Jeans uit de Guess Dames Merkkleding collectie. Kenmerken Dames Guess jeans - Starlet skinny seasonal kledingstuk: W24A27D0R10 : Blauw

€ 58.60

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Protool VCP 250 (E) (papier, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Protool VCP 250 (E) (papier, origineel) (Inhoud: 5 stuk(s) )

€ 27.95

Klik hier voor meer informatie...

Product