Verjaardag kaart met nieuws uit 1970

Nieuws kaart uit het jaar 1970. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd: Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Oxigin 18 Concave foil green 19 inch

De Oxigin 18 Concave foil green 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 309.82

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Balkondoek blauw en wit 0.9 x 5 meter

Balkondoek blauw en wit 0.9 x 5 meter Een balkondoek op uw balkon beschermd u tegen wind en inkijk. Het blauw/witte balkondoek geeft uw balkon ook meteen een leuke uitstraling. Het balkondoek is voorzien van metalen ogen waarmee het balkondoek eenvou...

€ 26.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fein BSS 1.6 CE Strokenschaar tot 1,6 mm BSS 1.6 CE 350 W

Spaanafsnijder voor het afsnijden van de snedespaan op elke willekeurige plek. Snijden van bochten naar links en rechts en ononderbroken snijden met slechts één vloeispaan moge...

€ 709.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

3 photo props vrijgezellenfeest heren

Foto prop set vrijgezellenfeest heren 3 stuks. Foto props set met leuke teksten voor een heren vrijgezellenfeest. Er zitten 3 bordjes in de set met de teksten: I need 2 drink (11,3 x 9,3 cm), Let us pray for him (9,3 x 9,3 cm) en rendier (11,3 x 11,3 cm).

€ 1.69

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

B Stock BeamZ Tiger 7R Hybride Moving Head 2 stuks in flightcase

Set van 2 Hybride Moving Heads in flightcase voor professioneel gebruik

Deze set van twee BeamZ Professional Tiger 7R Hybride Moving Heads is perfect voor de verhuur vanwege de zware robuuste bouw en de flightcase waarin ze geleverd worden. Een compleet pakket, klaar voor het echte zware en grote mobiele werk. De ingebouwde lens zorgt ervoor dat de moving heads zowel als spot (wijde straal) als beam (strakke straal) gebruikt kunnen worden. Een bijkomend voordeel is dat de moving heads hierdoor multifunctioneel toegepast kunnen worden omdat ze geschikt zijn voor grote en kleine evenementen of zalen. De noodzaak om aparte spot en beam moving heads aan te schaffen vervalt hierdoor volledig waardoor de Tiger 7R moving heads een kosteneffectieve oplossing zijn voor onder andere verhuurbedrijven.

Gobo's, prisma's, kleuren en effecten

De Tiger 7R moving heads beschikken elk over twee gobowielen met in totaal 24 gobo's. Van deze 24 gobo's zijn er 7 roteerbaar en vervangbaar waarbij het mogelijk is om zelf gobo's te plaatsen van bijvoorbeeld een bedrijfsnaam. De gobo's van beide wielen kunnen gecombineerd worden waardoor legio mogelijkheden bestaan voor prachtige ruimtelijke effecten. Voor het scherp stellen van de gobo's is een gemotoriseerde focus aanwezig. Om een extra effect te kunnen creëren beschikken deTiger 7R's over twee prisma's, een 9-facet en een 24-facet prisma. Omdat een goede lichtshow niet zonder kleur kan zijn de Tiger 7R's voorzien van een kleurenwiel met 14 kleuren en open (wit). Voor extra effect zijn de moving heads uitgerust met een stroboscoop effect. De dimmer zorgt ervoor dat de lichtintensiteit naar wens tussen 0 - 100% ingesteld kan worden. 

Besturing

Voor optimale controle en voor het creëren van de meest mooie lichtshows is DMX sturing de meest voor de hand liggende optie. Met 16 of 20 kanalen per moving head kan het maximale uit de beide effecten gehaald worden. Vooral in de 20 kanaals mode is alles via een DMX controller te bedienen op afstand en zijn de meest waanzinnige lichtshows mogelijk. Om ook snel en eenvoudig een lichtshow te kunnen creëren zijn de Tiger 7R's uitgerust met een stand-alone mode. Dit betekent dat ze volledig zelfstandig kunnen werken zonder gebruik te maken van een aparte controller. In stand-alone mode zijn er twee mogelijkheden, automatisch en geluidsbestuurd. In de automatische mode werken de moving heads op een van de ingebouwde programma's. Bij geluidsbesturing reageren de moving heads op geluid wat via de ingebouwde microfoon wordt opgepikt. 

Instellingen

Voor het doen van instellingen zoals het DMX adres, stand-alone mode, aantal kanalen, etc. is een display aanwezig waarop alle informatie eenvoudig op af te lezen is. Met de 5 toetsen kan eenvoudig door het menu gegaan worden om de moving heads snel en eenvoudig in te kunnen stellen.


Kenmerken

Levering incl. 230W 7R Hogedruk gasontladingslamp. Speciale lens om te wisselen tussen spot en beam modus. Dubbele gobo wielen met shake en roterende functies. 24 gobo's waarvan 7 roteer- en vervangbaar. 14 Kleuren + open. Roterend 9 facet prisma. Roterend 24 facet prisma. Gemotoriseerde focus. Mechanische shutter en instelbaar strobe effect. Mechanische dimmer. Lamp aan/uit via de lichttafel. Reset functie via de lichttafel. DMX en Stand-alone mode (DMX kabel meegeleverd). 16 of 20 DMX kanalen. Master/Slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. Controle paneel met LCD display. Transport LOCK voor Pan en Tilt. Zijgrepen voor transport. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Powerconnector in (incl. voedingskabel). Omega quick lock klem ingebrepen (2x).

Specificaties

Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 270°. Stralingshoek: 5°. Kleurtemperatuur: 8000K. Gobo's:. Gobo wiel 1: 7x metalen roterende gobos + open (vervangbaar). Gobo wiel 2: 17x metalen gobos + open. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 320W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:. Complete set: 730 x 450 x 690mm. Per moving head: 440 x 410 x 540mm. Gewicht: Complete set: 59kg. Per moving head: 16kg. .

€ 1800.00

Klik hier voor meer informatie...

Product