Verjaardag kaart met nieuws uit 1964

Nieuws kaart uit het jaar 1964. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd: Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

LappKabel 1120344 Stuurkabel ÖLFLEX® CLASSIC BLACK 110 5 G 2.50 mm² Zwart 1000 m

Stuur- en aansluitleiding, speciaal voor industriële omgevingsvoorwaarden. Overwegend in droge, vochtige of natte ruimten bij normale mechanische belasting. Gebruik ook in open...

€ 2295.42

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Speelgoed knuffel paard wit 19 cm

Pluche paard wit 19 cm. Pluche paarden knuffel in de kleur wit. Ongeveer 19 cm groot.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sla Little Gem Pearl

Little Gem-Pearl is een selectie van de overbekende klein gekropte Romijnse sla Little Gem of Sucrine. Ook te omschrijven als ?een combinatie van kropsla en bindsla?. Een zeer compacte plant met een mooi gevuld hart, waarvan alleen de zeer korte en zoete hartblaadjes worden aangeboden (het binnenkropje). Little Gem Pearl heeft dunne nerven en betrekkelijk dikke bladeren, die sappiger, krokanter en meer ?beet? hebben dan de oorspronkelijke Romeinse sla. De Engelsen noemen deze soort ook Sugar Cos. Sugar vanwege zijn zoetheid en Cos vanwege het feit dat de Romeinen het ontdekten op het Griekse eiland Kos. Pearl heeft een gedeeltelijk resistentie tegen meeldauw en is verder goed resistent tegen andere ziekten.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 2.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 21 Oxflow liquid turquoise Matt 21 inch

De Oxigin 21 Oxflow liquid turquoise Matt 21 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 630.88

Klik hier voor meer informatie...

Product