Verjaardag kaart met nieuws uit 1959

Nieuws kaart uit het jaar 1959. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd: Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Stofzuigerzakken AEG 61 EKW 01 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de AEG 61 EKW 01 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) + microfilter)

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Rhovac 206 (papier, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Rhovac 206 (papier, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) )

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Over Dieren De Boeroendoek per stuk

Over Dieren De Boeroendoek per stuk direct bestellen in onze webshop! Boeroendoeks zijn nog tamelijk onbekend in huisdierenland omdat ze vrij duur zijn en nogal veel ruimte nodig hebben, zeker in verhouding tot andere knaagdieren zoals gerbils en hamsters. Van oorsprong is de Boeroendoek een Siberische eekhoornJonge Boeroendoeks die bij liefhebbers zijn opgegroeid kunnen verbazingwekkend tam worden. Toch zal een grondeekhoorn nooit een knuffeldier worden. Boeroendoeks hebben een ongelofelijke energie en zijn enorm beweeglijk. Dit maakt ze plezierig om naar te kijken en mee om te gaanDit boek is bedoeld om de Boeroendoek liefhebber van basisinformatie te voorzien. Het is zeker geen uitgebreid naslagwerk voor gevorderde liefhebbers of fokkers. Algemene onderwerpen als herkomst, aanschaf, voeding, huisvesting, verzorging en ook een aantal ziekten komen aan bod.. Alle Over Dieren voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 4.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Puntstuk buitendraad 63mm x 75mm x 2''

PVC Puntstuk buitendraad 63mm x 75mm x 2''

€ 4.40

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Achterlicht Yamaha Aerox Led BCD wit feu00201

Zorg dat u opvalt met dit LED achterlicht van BCD speciaal gemaakt voor de Yamaha Aerox.

BCD achterlicht speciaal ontworpen voor Yamaha Aerox.

Dit achterlicht van BCD voor uw Yamaha Aerox zorgt er niet alleen voor dat u 's avonds goed zichtbaar bent tevens past door het design dit BCD achterlicht ook vlijloos op uw Yamaha Aerox. Al jarenlang ontwikkeld BCD hoogwaardige producten waar dit achterlicht dat speciaal is ontworpen voor op een Yamaha Aerox een goed voorbeeld van is. Stijlvol design met een krachtige en goed zichtbare lichtbron.

Eigenschappen achterlicht BCD voor uw Yamaha Aerox

Kleur: Wit Lichtbron: LED Merk: BCD Ontworpen voor Yamaha Aerox

€ 49.80

Klik hier voor meer informatie...

Product