Verjaardag kaart met nieuws uit 1958

Nieuws kaart uit het jaar 1958. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd: Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Burn in Hell Sticky Devil sticker

Sticky Devil sticker met de tekst Burn in hell. De Sticky Devil met de tekst Burn in hell, kun je overal op plakken. Het formaat van deze Sticky Devil is c.a. 19,6 cm lang en 6,5 cm breed.

€ 0.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Durable klemmap Swingclip geel

Voor ft A4. Capaciteit: 30 vel. Uit transparante, flexibele hardfolie. Met ellipsvormige, zijdelings draaiende kunststofklem.

€ 1.33

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

ThumbsUp Self Watering Eco Bloempot Set van 2

Geniet van wat meer groen in je huis zonder veel moeite met de Eco bloempotten van ThumbsUp. De potten geven de planten zelf water, dus jij hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van de lente in huis!

€ 24.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 0032862 Datakabel UNITRONIC® PUR CP (TP) 4 x 2 x 0.50 mm² Grijs 100 m

De slagvaste PUR-buitenmantel maakt het gebruik mogelijk van dataleidingen in een industriële omgeving, zoals bijv. in omgevingen met olie of daar waar een hoge chemische en mechanische...

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fellowes hefboomsnijmachine Stellar voor ft A3, capaciteit 20 vel

Zwaar gebruik in een groot kantoor. Roestvrij stalen snijmes voor zwaar gebruik zorgt voor een enkele, soepele snijbeweging. SafeCut Guard: beschermkap helpt misbruik voorkomen, is wegklapbaar voor praktisch opbergen en vooraf geïnstalleerd. Voorzien vanTUV & GS veiligheidskenmerk. Volledig metalen behuizing met anti-slip voetjes. Schaal- en graden verdeling voor de DIN- en foto formaten en voor het snijden onder een hoek. Verstelbare achterstop voor herhaalde snijopdrachten. Papierklem zorgt dat papier tijdens het snijden stil blijft liggen. Handvat voor eenvoudig transport. 2 jaar garantie. Snijdikte: 2 mm (20 vel).
snijlengte: 455 mm, voor ft A3

€ 157.66

Klik hier voor meer informatie...

Product