Verjaardag kaart met nieuws uit 1950

Nieuws kaart uit het jaar 1950. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd: Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Verloopmof wit van ronde buis 19mm naar platte buis Canalit CS25

Verloopmof wit van ronde 19mm naar platte buis Canalit CS25 25X13 Systeem 25 RAL9010 elektra installatie klemt op platte buis

€ 0.60

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reely 12001 Stuurstang

Originele reserve-onderdelen van Reely.

€ 10.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Geur theelichtjes jasmijn wit 10 stuks

Geur theelichtjes jasmijn wit. Set van 10 witte geur theelichtjes met jasmijn geur. Branduren: ongeveer 3,5 uur.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Contactslotset Kymco Like 50 125

Is uw contactslot defect van uw Kymco Like? Zandri heeft hem!

Contactsloten in het algemeen.

Het contactslot zorgt ervoor dat u uw scooter kunt starten uit kunt zetten en op stuurslot kunt zetten. Dit is redelijk vanzelfsprekend natuurlijk. Maar het is ook zo dat het contactslot (mits correct aangesloten) ervoor zorgt dat uw lampen uit gaan op het moment dat u de sleutel verwijdert. Is dit bijvoorbeeld niet het geval? Dan is uw contactslot zeker defect of deels defect. Over dit contactslot: - Geschikt voor de Kymco Like 50cc / 125cc. - Compleet contactslot. - Inclusief twee sleutels. Het monteren van een contactslot kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u niet precies weet hoe het moet. In dat geval adviseren wij u met onze montage-hulplijn contact op te nemen. Wij helpen u graag!

€ 61.92

Klik hier voor meer informatie...

Product