Verjaardag kaart met nieuws uit 1935

Nieuws kaart uit het jaar 1935. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd : Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Thule Accessoire Console 2

Thule opbergtas 2 Voeg een vak met ritssluiting en twee ingebouwde bekerhouders toe aan uw Thule kinderwagen.

€ 59.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Europet Bernina Decor Scheepswrak Galjoen Xxl 73x26.5x34 cm

Europet Bernina Decor Scheepswrak Galjoen Xxl 73x26.5x34 cm direct bestellen in onze webshop! Natuurgetrouwe decoratie van zeer grote, gezonken galjoen op een rots bedekt met mos. De gaten in de wanden van het schip functioneren als schuilplaats voor uw vissen. •Inclusief aansluiting voor een luchtpomp (luchtpomp niet inbegrepen). Geschikt voor zoet-en zoutwateraquaria. Het materiaal van dit decoratiestuk is absoluut niet giftig voor vissen en planten en hebben geen invloed op het biologische evenwicht en de waterkwaliteit. pH-neutraal. Afmeting: 73 x 26,5 x 34cm. Alle Europet Bernina voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Knutselset chenilledraad rupsen

Knutselset chenilledraad rupsen. Deze knutselset bevat 75 delen om zelf rupsen te maken van chenilledraad. In totaal kunnen er 4 rupsen gemaakt worden. Het formaat van de rupsen per stuk is ongeveer 8 cm.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Trayco aftakstuk 600mm kabelgoot 10088

Aftakstuk 600mm kabelgoot 10088 Trayco

Technische specs Aftakstuk CT60-BR-600 PG

Type productAftakstuk voor kabelgoot
Hoogte60mm
Breedte600mm
AfwerkingPre-galvanized

Sendzimir verzinkt (EN 10143) PG (pre-galvanised) Producten uit Sendzimir of continu thermisch verzinkte staalplaat en coils worden meestal daar toegepast waar een beperkte chemische verontreiniging mogelijk is zoals bijvoorbeeld burelen, industriële gebouwen, overdekte parkings e.d..

Karakteristiek voor dit staal is dat het “voor” mechanisch vervormen voorzien wordt van een zinklaag door middel van een continu dompel proces. Deze zinklaag laat zich makkelijk vervormen, op snijvlakken treedt tot 1.5mm een kathodische werking op die oxidatie tegengaat.

Het staal wordt eerst chemisch gereinigd en opgeruwd om een goede hechting te bekomen, na het dompelproces wordt het overtollige zink afgeblazen en bekomt het een extra passivatielaag (zeer kleine beschermlaag) om oxidatie van de zinklaag tegen te gaan (witte roest). De laagdikte wordt meestal uitgedrukt in g/m².

Het meest ingezette Sendzimir staal is Z 275 = 275g/m² (tweezijdig gewogen), dit komt overeen met 18-20 µm (micron). Sendzimir verzinkt staal afkomstig van moderne verzinklijnen heeft in het algemeen een egaal glanzend uiterlijk. Het vroeger veel voorkomende gebloemde oppervlak komt tegenwoordig nagenoeg niet meer voor. Dit effect bekomt men onder invloed van lood maar heeft geen invloed op de kwaliteit van de laag. Door de steeds strengere milieuwetgevingen werd het gebruik van lood verboden.

€ 21.34

Klik hier voor meer informatie...

Product