Verjaardag kaart met nieuws uit 1932

Nieuws kaart uit het jaar 1932. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd : Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Stijlvolle Beschermende Bumper Frame Case voor iPhone 4 4S Zwart

Fashion design op maat gesneden naar uw iPhone 4S past gemakkelijk aan te trekken en eenvoudig af te nemen.Bescherm uw kostbare investering van krassen en beschadigingen.Duurzaam alle interface-poorten en knoppen beschikbaar zijn voor direct gebruik. - Kleur: Zwart - Gemaakt van ABS kunststof - Kan het frame van je iPhone tegen slijtage - Help elimineert de iPhone 4's mogelijk antenne probleem - Anti-slippen vermogen.Past perfect bij de vorm - Alle interface poorten en knoppen beschikbaar zijn voor direct gebruik - Gunstig om toegang te krijgen en te verwijderen - Speciaal ontworpen voor de iPhone 4 / 4S - Opgemerkt: de verpakking van de bumper zal worden verzonden zonder beeldmerk.

€ 1.31

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Philips FC8452 01 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Philips FC8452/01 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) + microfilter)

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sabrina Top, Green

Deze prachtige basic top is gemaakt van een heerlijk comfortabele memory-stretch ponte stof (ook verkrijgbaar in een pencilrok en bolero) die niet snel beschadigt, pluist of dierenharen aantrekt. Deze top heeft een lichte boothals en is zowel voor als achter getailleerd om je silhouet nog beter uit te laten komen. De top sluit aan de achterkant met een rits die naar beneden loopt(net als bij de Doris, Sean en Lauren tops) zodat hij altijd goed zit.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

MBZ 30269 H0 Landbouwtechniek

MBZ 30269 H0 Landbouwtechniek

€ 16.99

Klik hier voor meer informatie...

Product