Verjaardag kaart met nieuws uit 1931

Nieuws kaart uit het jaar 1931. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd : Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

OZ Ultraleggera HLT CL Green 20 inch

De OZ Ultraleggera HLT CL Green 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 735.85

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk Power (hepafilter H14, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk Power (hepafilter H14, origineel) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 30.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Cinderella Kussen Ecodown (Synthetisch Dons)

Het Cinderella Blues Ecodown hoofdkussen met de unieke Ecodown synthetische vulling geeft u het comfort van dons met de practische eigenschappen van synthetisch d.w.z. is anti-allergisch, wasbaar en trommeldrogen is mogelijk op 60 graden Celsius. Dit hoofdkussen is anti allergisch, voelt aan als dons en heeft een uitstekende vochtregulatie.

Cinderella kent een garantietermijn van 5 jaar op fabricagefouten. Ons advies is het hoofdkussen dagelijks zacht op te kloppen en regelmatig te luchten.Daarnaast adviseren wij u gebruik te maken van een hoofdkussenbeschermer onder uw kussensloop. Daarnaast adviseren wij u gebruik te maken van een hoofdkussenbeschermer onder uw kussensloop

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nike Laser Woven III Junior Voetbalshort

Deze Nike sportshort voor heren kan voor diverse sporten, zoals voetbal en fitness, gebruikt worden. De korte broek heeft geen binnenbroek, maar wel een elastische tailleband met aantrekkoord. Door de Nike Dri Fit technologie wordt transpiratievocht snel afgevoerd en blijf je droog en koel aanvoelen.

- Materiaal: 100% Polyester
- Elastische tailleband
- Dri Fit technologie

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product