Feest ballonnen 65 jaar

Ballonnen 65 jaar verkeersbord. Witte ballonnen met een afbeelding van een verkeersbord en het getal 65. De ballonnen zijn ongeveer 30 cm groot en zitten per 8 stuks verpakt.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

PME Legend Trui Pkw176303 voor heren Jeansblauw

De nieuwe stijlen van PME Legend zijn ontworpen met de merkwaarden in gedachten: mannelijk, authentiek, avontuurlijk, duurzaam en comfortabel. De geschiedenis en achtergrond van de nieuwkomers is geïnspireerd op het uniform van cargo piloten. Authentieke stijlen die lang meegaan, maar gemaakt met een no-nonsense houding. Kleding moet voor je wérken. Het houdt je warm, veilig en comfortabel. Net zoals de cargo piloten; zij dragen alleen functionele kleding.

€ 99.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Frozen vissershoedje voor kinderen

Frozen vissershoedje voor kinderen. Zomerhoedje met een afbeelding van Anna en Elsa uit de Disney film Frozen. De maat is de hoofd omtrek in cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Cinderella Hoofdkussen Bioactive

Het Cinderella Bioactive hoofdkussen heeft een Trevira Bioactieve synthetische vulling. Het hoofdkussen is continu anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-schimmel. Cinderella kent een garantietermijn van 5 jaar op fabricagefouten.

Ons advies is dit hoofdkussen dagelijks zacht op te kloppen en regelmatig te luchten. Daarnaast adviseren wij u gebruik te maken van een hoofdkussenbeschermer onder uw kussensloop.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Schwaiger KOX90 25042 SAT coaxkabel dubbel afgeschermd, 25m, wit

De Schwaiger KOX90/25 042 coaxkabel heeft een lengte van 25 meter, is geen serieproduct en is dubbel afgeschermd.

€ 37.36

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Absima Startbox voor verbranders in RC cars voor on en off road modellen in schaal 1 10 en 1 8

On- of off-road model: met deze extreem krachtige startbox krijgt u de verbrandingsmotor van uw modelauto ook zonder startkoord snel aan de praat. De aandrijfmotor met hoog koppel en een bre...

€ 52.99

Klik hier voor meer informatie...

Product