Feest ballonnen 18 jaar

Ballonnen 18 jaar verkeersbord. Witte ballonnen met een afbeelding van een verkeersbord en het getal 18. De ballonnen zijn ongeveer 30 cm groot en zitten per 8 stuks verpakt.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Zilveren kroontje met grijze sluier voor volwassenen

Zilveren kroontje met grijze sluier voor volwassenen. Plastic kroontje met grijze sluier van mesh (stof met gaatjes). Materiaal: plastic/polyester. Geschikt voor volwassenen.

€ 4.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Erima Premium One 2.0 Dames Presentatiejack

De Erima Premium One 2.0 staat voor een modern design in combinatie met hoogwaardige materialen voor een optimale teamprestatie. De tweede generatie van de Premium One lijn is leverbaar tot eind 2021.

Het Erima Premium One 2.0 Dames Presentatiejack is gemaakt van elastisch, vochtregulerend materiaal, zodat je droog en warm blijft tijdens of na het sporten. De inzetstukken in de mouw zijn gemaakt van stretchstof voor meer bewegingsvrijheid. Aan de zijkant zitten twee zakken met ritssluiting om waardevolle spullen veilig op te bergen. Het presentatiejack heeft een kleine opstaande boord en is gemaakt zonder voering.

- Materiaal: 100% Polyester
- Speciale damessnit
- Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren
- Perfect te combineren met de Erima broeken

€ 58.46

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Waterplay Hamburg

Schipper mag ik overvaren? Ja of nee? Maar natuurlijk mag u door de sluis meneer, wilt u dan ook geld betalen? Met de waterbaan van Birg Waterplay maak je urenlang plezier. De baan vul je met water, hierdoor kunnen schepen varen, krijgen de...

€ 46.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Roze bosrank (Clematis alpina Willy ) klimplant

Roze bosrank (Clematis alpina "Willy") klimplant Deze bosrank heeft een lichtroze tot wit blad wat donkerder wordt naar de bloemaanzet. De klokvormige bloemen zijn omlaag gebogen en daarmee een heel andere bloem en vooral een stuk kleiner d...

€ 9.90

Klik hier voor meer informatie...

Product