Kroonschild stopbord 65 verjaardag

Hulde stopbord voor 65 verjaardag. Het bord heeft de tekst Hoera 65! Het leven brengt nu nog meer vreugd, met 65 jaar begint de tweede jeugd! Het huldebord is gemaakt van karton en ongeveer 50 x 50 cm groot.

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Trumpeter 1 72 Tupolev Tu 16K 10 Badger

Met deze bouwdoos van het merk Trumpeter kun je een Tupolev Tu-16K 10 Badger in 1 op 72 schaal bouwen. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Trumpeter 1/72 Tupolev Tu-16K 10 Badger

- Schaal: 1:72

Benodigdheden

Verf
Lijm 

€ 42.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Trumpeter 1 35 Russian PT 76 Light Amphibious Tank Mod.1951

Met deze bouwdoos van het merk Trumpeter kun je een Russian PT-76 Light Amphibious Tank Mod.1951 in 1 op 35 schaal bouwen. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Trumpeter 1/35 Russian PT-76 Light Amphibious Tank Mod.1951

- Schaal: 1:35

Benodigdheden

Verf
Lijm 

€ 34.60

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Horror tiara met bloederige rozen en sluier

Horror tiara met bloederige rozen en sluier. Halloween dames haarband met bloederige rozen en een zwarte sluier.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Artecta Retro LED Ares MR16 lamp met een GU10 fitting (5 Watt)

Deze Retro LED Ares MR16 lamp van Artecta is een energiezuinig alternatief voor een 'gewone' MR16 lamp. Deze LED lamp beschikt over een warm witte LED met een vermogen van 5 Watt. Hij produceert een warm wit licht met een natuurlijke lichtkleur. De stralingshoek is 27 graden en de lichtopbrengst bedraagt 232 Lumen. De efficiency komt neer op maar liefst 46 Lumen per Watt.

Specificaties:

 • MR16 LED lamp
 • Voorzien van een warm witte LED (Proled)
 • Fitting: GU10
 • Voedingsspanning: 230 Volt (AC)
 • Vermogen LED: 5 Watt
 • Energieverbruik: 5 Watt
 • Lichtkleur: warm wit
 • Kleurtemperatuur: 3000 Kelvin
 • CRI (Color Rendering Index): 83
 • Stralingshoek: 27°
 • Lichtopbrengst: 232 Lumen
 • Efficiency: 46 Lumen per Watt
 • Verwachte levensduur: 25.000 uur
 • IP-classificatie: IP20
 • Totale lengte (inclusief fitting): 63,2 mm
 • Max. diameter: 47 mm
 • Gewicht: 0,06 kg

Klik hier om de handleiding van dit product te downloaden.

 

Benieuwd naar andere producten van Artecta? Download hier de productcatalogus.

€ 12.26

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fenton RP150 retro platenspeler in prachtige retro behuizing

Even terug in de tijd met de Fenton RP150

De Fenton RP150 retro platenspeler met CD, USB, AUX en radio is een uitgebreide combinatie in een schitterende houten behuizing met een geweldige retro look. Ondanks de retro look zit deze combinatie boordevol met hedendaagse moderne technieken en dat maakt de Fenton RP150 een super leuke eye catcher met vele afspeelmogelijkheden.

Ingebouwde speakers

Fenton RP150 Retro Platenspeler

Door de ingebouwde speakers is een aparte geluidsinstallatie niet nodig en kan er direct muziek geluisterd worden. Desondanks kan de RP150 met de RCA / tulp lijnuitgang op een geluidsinstallatie aangesloten worden voor een nog betere luisterervaring. Wil je een ander niet storen dan gebruik je gewoon de hoofdtelefoonaansluiting op de voorzijde.

Automatische stop

Begin maar vast met het van zolder halen van je vinyl collectie want de RP150 is voorzien van een platenspeler voor 7", 10" of 12" LP's. Het toerental is in te stellen tussen 33⅓, 45 of 78 toeren zodat ook de oudere grammofoonplaten met deze draaitafel gespeeld kunnen worden. De speler is voorzien van een automatische stop zodat de plaat niet eindeloos blijft draaien aan het eind van een plaat. Door de flex ophanging waarbij de draaitafel en toonarm als het ware 'zweven' slaat de naald niet direct over bij beweging. Uiteraard wordt de platenspeler compleet geleverd dus hij is direct klaar om jouw vinyl collectie nieuw leven in te blazen.

Andere mogelijkheden

Even geen zin om een plaat te draaien of is je collectie platen nog niet uitgebreid genoeg? Dan luister je gewoon naar de ingebouwde FM radio of je draait een CD. Deze verticale CD speler bevindt zich aan de voorzijde en is uiteraard geschikt voor normale originele CD's maar ook voor CD-R en CD-RW. Een andere mogelijkheid is de USB mp3 speler waarmee je eenvoudig mp3 muziek vanaf een USB stick afspeelt. En dat is nog niet alles want de RP150 beschikt ook nog over een AUX aansluiting. Hiermee is het mogelijk om een externe audiobron zoals een telefoon, computer, tablet, laptop, etc. aan te sluiten. Zo kan je op allerlei mogelijkheden genieten van muziek met de Fenton RP150.

Vinyl digitaliseren met USB aansluiting

Met de USB aansluiting is het mogelijk om van alle bovengenoemde bronnen en ingangen het signaal te digitaliseren. Met behulp van de USB aansluiting kan er met een aangesloten USB stick direct worden opgenomen. Hierna zet je de muziek bijvoorbeeld op een computer of SD kaart om het bijvoorbeeld in de auto of via een mediaspeler af te spelen.

Met de Fenton RP150 zit je nooit meer zonder muziek. Speel je muziek af op de RP150 of digitaliseer het met behulp van de RP150 zodat je het met je meeneemt als je onderweg bent. Want een dag zonder muziek is een dag niet geleefd!

Kenmerken

Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles. Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar). Directe encoding / opname op USB stick. Verticale CD-speler compatibel met CD-R en CD-RW. USB mp3 speler voor afspelen vanaf een USB stick. Ingebouwde FM radio. Ingebouwde stereo luidsprekers. Aansluiting voor externe audiobron. Hoofdtelefoon uitgang. Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie. Hoge kwaliteit houten behuizing met bronskleurige CD speler. Flex ophanging.

Specificaties

Snelheid platenspeler: 33⅓, 45 en 78 toeren. Afspelen van 7'', 10'' en 12'' LP's mogelijk. 3,5mm jack lijningang. Lijnuitgang: RCA. Aansluitspanning: 12Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 350 x 435 x 235mm. Gewicht: 6.1kg.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie...

Product