Fun sokken voor de 40 jarige

Sokken met de tekst: hoera 40 jaar! Ouwe sok! Deze grappige sokken zijn zwart met blauwe letters en het getal 40 in een verkeersbord afgebeeld.

€ 7.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Kindermann Composiet video audio (3 RCA) kabel plug module

Kindermann 3 RCA audio L/R kabel + plug module, onderdeel van het Socket System van Kindermann. Dit systeem is compatibel met vrijwel elk merk en type Europees schakelmateriaal. De voorzijde van deze module is voorzien van 3 hoogwaardige RCA (geel, rood, wit) female ingang. Aan de achterzijde van deze module vind u een stukje kabel (+/- 15cm) met aan het einde wederom 3 female RCA (geel, rood, wit) aansluiting. Dit betekend dus dat u niet hoeft te solderen, maar de RCA male connectoren van de andere audio kabel direct op de 3 RCA aansluitingen van de Composiet video + audio module kunt aansluiten.

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken AEG VX8 2 BM P Accessoires

Stofzuigerzakken voor de AEG VX8-2-BM-P Accessoires (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 22.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ferm JSM1014 Decoupeerzaag 710 W

Deze krachtige 710W decoupeerzaag van FERM komt overal moeiteloos doorheen, maakt weinig lawaai en zaagt zeer nauwkeurig.

Stabiele decoupeerzaag
Bij een onbelast toerental tot 300...

€ 44.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kerst knijpertjes kerstman 6 stuks

Set van zes houten kerstknijpertjes in rood met kerstman. De houten knijpers zijn ca. 7,5 x 1 x 1,5 cm groot en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een hangende adventskalender te maken of om kerstkaarten op te hangen.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product