Gekleurde vlaggenlijn 2 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 2 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Deze vlaggenlijn 2 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 2 jaar zitten 15 vlaggetjes. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Tomason TN9 Hyper Black Polished 19 inch

De Tomason TN9 Hyper Black Polished 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 228.65

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Speelgoed blauwe Audi Q7 auto met caravan 1 48

Speelgoed blauwe Audi Q7 auto met caravan 1:48. De deuren kunnen geopend worden en de auto heeft een pull-back functie. Deze blauwe Audi Q7 speelauto met caravan heeft schaal van 1:48 en een lengte van 29 cm. Materiaal: Metaal/kunststof.

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tenzo Chill Eettafel Wit

Heb je weinig ruimte maar wil je toch een echte design eettafel? Het meubelmerk Tenzo heeft een bijzondere eettafel in haar collectie opgenomen welke ook nog aan te passen is naar jouw woonsmaak. De Eettafel Chill heeft een compact ontwerp met een vierkant tafelblad. De poot is eveneens vierkant vormgegeven en uitgevoerd in roestvrijstaal. Het tafelblad van de vierkante eettafel is aan de randen schuin afgewerkt en gemaakt van 25 mm. dik MDF hout. Je kunt de Eettafel Chill bestellen met een tafelblad uitgevoerd in mat witte lak, eikenfineer of walnoothoutfineer. Ga vele gezellige maaltijden tegemoet met deze design eettafel.

€ 269.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Carson Modellsport Reflex Stick II RC handzender 2,4 GHz Aantal kanalen 6 Incl. ontvanger

De Reflex Stick II van Carson Model Sport is een goedkope, moderne en technisch hoogwaardige 6-kanaals afstandsbediening voor universeel gebruik, met een groot aantal RC-voertuigen en -schep...

€ 78.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tiara 60 jaar geworden

Tiara diadeem 60 jaar geworden van plastic.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Product