Gekleurde vlaggenlijn 6 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 6 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 6 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 6 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Groefkogellagers enkelrijig FAG 6316 2RSR Boordiameter 80 mm Buitendiameter 170 mm Toerental (max.) 2600 omw min

Groefkogellagers zijn veelzijdig te gebruiken. Ze bestaan uit massieve buitenringen, binnenringen en kogelkransen. Groefkogellagers zijn in gebruik ongevoelig en onderhoudsvriendelijk. Vanwe...

€ 279.62

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Berger Schröter 5x3 W, 1150 l Werkschijnwerper 900 lm 12 V, 24 V

Werklamp voor bouwmachines en zelfrijdende machines, horizontaal en verticaal verstelbaar.

€ 34.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gele UV feestlenzen

UV flits party lenzen geel. Deze gele UV flits party lenzen gebruikt u net als echte lenzen, maar hiermee krijgen uw ogen een fel gele kleur! Deze gele UV flits lenzen geven een felle gloed onder UV licht. De party lenzen kunt u maximaal 12 maanden lang gebruiken en zijn per paar steriel verpakt in een doosje. Ook voldoen deze lenzen aan de hoogste eisen, namelijk ISO 9001. U dient de lenzen te bewaren in lenzenvloeistof.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Set van 6x Confetti popper hartjes en rozenblaadjes

6x Confetti kanon hartjes en rozenblaadjes. Deze confetti kanon schiet witte hartjes en rode rozenblaadjes. Formaat: ongeveer 30 cm. Aantal: 6 stuks. Materiaal confetti: vloeipapier. Materiaal koker: karton/plastic.

€ 22.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

OZ Alleggerita HLT Matt Black 17 inch

De OZ Alleggerita HLT - Matt Black 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 326.34

Klik hier voor meer informatie...

Product