Gekleurde vlaggenlijn 8 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 8 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 8 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 8 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Havaianas Slipper Jurassic World voor jongens Zwart

Voeten zeggen veel over iemand, maar ze zeggen nog het meest over de Brazilianen. Brazilianen hebben de bekenste voeten van de wereld. Ze hebben vooral de gelukkigste voeten. Sinds ze Havaianas hebben ontdekt, hebben ze hun beste vriend gevonden. Meer dan een partner, is Havaianas de perfecte compagnon in de liefdevolle, innemende en zalige Braziliaanse levenswijze. Dit is de reden waarom de wereld verliefd is geworden op Havaianas. Havaianas, ontwikkeld in 1962, heeft het Braziliaanse enthousiasme over de hele wereld verspreid dankzij de legendarische rubberen zool en de vrolijke dessins. Havaianas staat voor comfort, geluk en vrijheid in de meest simpele en spontane vorm voor iedereens voeten.

€ 10.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Buskabel UNITRONIC® BUS 2 x 1.50 mm² Geel LappKabel 2170228 Per meter

Netwerksysteem voor het onderste veldniveau (binaire sensoren en actuatoren). Data en energie worden via een ongeschermde, geometrisch gecodeerde tweedraad-vlakke leiding (beveiligd tegen ve...

€ 2.39

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Cupcake vormpjes set strepen print

Cupcake vormpjes set strepen print. Deze cupcake set bestaat uit 12 cocktailprikkers en 12 cupcakevormpjes van papier. De omvang van de vormpjes is ca. 5 cm.

€ 0.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas Tiro 17 Voetbalshirt

Het adidas Tiro 17 voetbalshirt is nieuw in de voetbalkledingcollectie van adidas. Het adidas Tiro 17 voetbalshirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is de opvolger van de adidas Tiro 15 teamlijn. Bij dit shirt is gebruikt gemaakt van de Climacool techniek, waardoor het shirt beschikt over een hoog vochttransport en ook een goede ventilatie. Het adidas Tiro 17 shirt is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en hiermee ook perfect te combineren met de voetbalshorts en voetbalsokken van adidas.

- Climacool zorgt dat je droog blijft
- Climazones voor extra ventilatie
- Slim fit
- Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren

€ 25.16

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

GACIA|nesfel Installatieautomaat 1p B125 15kA

GACIA|nesfel N8GH-1B125 inst. 1p B125 15kA

- 1 polig
- Karakteristiek B
- Nominaalstroom 125A
- Kortsluitvastheid 15KA
- Modulen 1,5
- Breedte 27mm
- Conform IEC/EN60898-1
- koppelbaar met hulpcontacten

€ 67.79

Klik hier voor meer informatie...

Product