Gekleurde vlaggenlijn 9 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 9 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 9 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 9 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Ferplast Drinkflesje Drinky Fpi 4661 Assorti 150 ml

Ferplast Drinkflesje Drinky Fpi 4661 Assorti 150 ml direct bestellen in onze webshop! Naast een goede toevoer van het voer is het van belang dat je knager ook genoeg drinkt. De drinkfles die ontwikkeld is door Ferplast verstrekt water naar behoefteHet flesje is gemaakt van gerecycled materiaal, de drinktuit is van roestvrijstaal en heeft een maateenheid die is aangegeven in cc. Het drinkflesje is gemakkelijk te bevestigen aan de buitenkant van de kooi, waardoor je makkelijk het flesje kunt vullen en verversen.. Alle Ferplast voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tom Tailor Trui Authentic Sweatshirt voor jongens Donkerblauw

Als « New Urban Player » leeft TOM TAILOR naar zijn merkslogan 'Life is a game, play it, be confident, dress in style'. Met zijn nieuwe strategie trekt Tom Tailor klanten aan die belang hechten aan individualiteit, zelfvertrouwen, beweging en die houden van een dynamisch leven in een stedelijke omgeving. TOM TAILOR bezorgt de Urban Player authenticiteit en een zelfverzekerde looks. Deze looks omvatten sportieve, natuurlijke en vrijetijdselementen, die zijn gebaseerd op moderne stijlelementen. Het merk focust zich ook op hedendaagse trends met een duidelijke boodschap. Deze looks zijn modisch, elegant, stijlvol, met aangepaste kleurpalet en maken gebruik van verschillende soorten stoffen en kwaliteiten. Alle stijlen worden gebracht in 12 collecties per jaar.

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Achterdrager Piaggio New Fly chroom (Na 2012)

emakkelijk kleine dingen vervoeren met deze achterdrager voor de Piaggio Fly van na 2012.

Een achterdrager op uw Piaggio New Fly?

Heeft u een Piaggio New Fly van na 2012 en bent u op zoek naar een achterdrager? Dan is deze achterdrager wat u zoek. Met deze achterdrager vervoert u gemakkelijk kleine dingen op uw Piaggio New Fly. U kunt ook gaan voor een grotere opslag doormiddel van een topkoffer. Zo vervoert u veilig en zonder gedoe kleine voorwerpen.

Montage van de achterdrager voor de Piaggio New Fly

De achterdrager voor een Piaggio New Fly is een handig accessoire. Gelukkig is de montage hiervan ook niet ingewikkeld. Zodra u de oppakbeugel gedemonteerd heeft is het een kwestie van vastzetten. Mocht u hier toch nog vragen over hebben neem dan even contact op met onze monteurs: 0900-7600900 (maximaal € 1 00 per gesprek)

€ 43.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Lexmark Toner Kit 30000 pagina's W84020H

Geschikt voor: Optra W 840,Optra W 840 N,Optra W 840 DN,W 840,W 840 Series,W 840 N,W 840 DN,Optra W 840 Series,UDS 50 IMW,UDS 50-WN 1

€ 239.23

Klik hier voor meer informatie...

Product