Gekleurde vlaggenlijn 10 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 10 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 10 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 10 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

BiOrb aquarium reinigingspads

BiOrb aquarium reinigingspads De reinigingsdoekjes van BiOrb zijn perfect om oppervlakken van acryl mee schoon te maken. De speciale doekjes reiningen uw aquarium van binnen en van buiten zonder krassen te veroorzaken. De doekjes hebben een ruwe en e...

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Behangschaar Finny 27 cm roestvaste uitvoering

De Behangschaar Finny is een professionele roestvaste behangschaar 27 cm lang, uitmuntend geslepen. Met één rond en één langwerpig oog gemaakt uit breukvrije kunststof. Ogen voorzien van softgrip ringen, voor een fijne grip bij langdurig gebruik.

€ 32.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Andijvie Breedblad Volhart Winter Diva

Tuinderskwaliteit. Sterk groeiende, zelfblekende selectie winterandijvie. Duidelijk minder gevoelig voor smeul en rot. Geeft zware goedgevulde kroppen. Geschikt voor vollegrondsteelt in de herfst en de winterteelt onder glas. Om doorschieten te voorkomen, zaaien juni en juli in de vollegrond en later uitplanten OF zaaien onder glas en naar gelang periode nog buiten of al onder glas uitplanten. Minimale zaaitemperatuur van 15 ºC of hoger. Tijdens de opkweek grond vochtig houden. Uitplanten in goed bemeste grond.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 2.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hudy arm reamer 4mm

Hudy arm reamer 4mm. Deze arm reamer heeft een aluminium handvat met ventilatie gaten voor goede grip. Hoogwaardig gereedschap voor een scherpe prijs!

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Beschermingsnet voor vegtrug small moestuin

Beschermingsnet voor vegtrug small moestuin De beschermingnet voor de vegtrug small is een beschermingsnet zonder frame die de planten en groenten beschermt tegen vogels en insecten maar ook tegen het felle zonlicht. Specificaties: Zonder frame Met r...

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie...

Product