Gekleurde vlaggenlijn 16 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 16 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 16 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 16 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Color Kids Jas Cok Torke Mini Jacket Aop voor kinderen Rood

Color Kids merk werd in 1997 in Bronderslev ontwikkeld in het noordelijk deel van Denemarken. Het merk vindt zijn inspiratie in de regio waar ze wonen: Noord Jutland waar de wind hevig kan zijn, waar het vrieskou kan zijn en tijdens dagen regenen.Bij Color Kids, geloven ze in de magie van kleuren en in hun vermogen om gevoelens en gewaarwordingen te roepen. Deze kleuren spelen een zeer belangrijke rol in het ontwerp en nodigen voor avontuur uit. In deze kleren kan ik met elke uitdaging omgaan.Met een sterke traditie van kwaliteit, functionaliteit en het gebruik van innovatieve materialen, staat Color Kids voor een gekleurde design, gemmakelijk en aangenaam te dragen voor actieve, zelfstandinge and tevreden kinderen. Omdat kinderen kinderen moeten kunnen zijn.

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Opblaasbare oranje supporters hand

Opblaasbare oranje supporters hand. Mega opblaas hand geheel oranje, met opgestoken wijsvinger. Ongeveer 55 x 23 cm groot.

€ 1.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

FBI pet

Donkerblauwe F.B.I. Cap. One Size Fits All!Verstelbaar aan de achterkant

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

WMF digitale keukenweegschaal glas zwart

digitale keukenweegschaal vervaardigd uit zwart glas met een afmeting van 23,1 x 15,1 cm

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Asanti Off Road Ab810 (AB8102) Chrome 20 inch

De Asanti Off Road Ab810 (AB8102) Chrome 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 662.79

Klik hier voor meer informatie...

Product